Publicerat 30 maj 2016
Seniorernas seriespel fortsätter och andra omgången är nu färdigspelad för samtliga grupper. Våra D30 damer är i fortsatt ledning i div.2, H30 gick upp i serieledning efter att ha producerat en score fem slag bättre än den tidigare ledaren, Forsgården GK. H60 har utökat sin ledning som nu är uppe i totalt 24 slag. Så här ser ställningen ut just nu;

D30: I regn och blåst kämpade vår grymma tjejer ihop 173 slag på St Jörgen Golfklubb. Bra jobbat av hela laget som den här omgången bestod av Johanna Hilding, Marie Berntssson, Annica Grimberg Lignell och lagkapten Camilla Ronneback.

H40: Gubbarna krigade på i väldigt blandat väder med regn, uppehåll ösregn. Några var nöjda och någon var missnöjd med sina resultat. Nu kavlar vi upp ärmarna å kör den 3/6 på Hovås innan sommaruppehållet.

H55 2:a omgången gick på Partille, en trevlig bana som blivit bättre av de förändringar som gjorts. Bra men lite tröga greener. Denna gång bestod laget av Arne Hedström, Bengt Manhage, Björn Linde och Claes Palm. Bengt trivdes uppenbarligen bra på banan, med frun som caddie sköt han 80, netto 64, och var överlägset bäst i tävlingen. Övriga lagmedlemmar var inte fullt så lysande som Bengt, men 72 för Arne och 73 för Claes är ändå mer än godkänt. Med 209 som lagresultat vann vi omgången, 12 slag före hemmalaget och ligger nu 2:a i tabellen endast 2 slag efter Partille.

H60 spelade på Gräppås, kyligt väder och greener där bollen hoppade mer än den rullade. Med 250 slag, Wiklund 81, Borrling 84 och J Pettersson 85, vann vi omgången med 7 slag. Leder serien med 24 slag före Delsjön. Hans Borrling toppar hela H60 med sina 76+84, tätt följd av Krister Wiklund med två 81:or.