Publicerat 29 januari 2020
Ta chansen att spela matchspel med andra tjejer som är medlemmar på Hills! Ett okomplicerat sätt att lära sig hur man spelar matchspel, men också kul att mäta krafterna mot andra! Match Cupen spelas över hela säsongen och drar igång i maj. Finalerna spelas en bestämd dag17/10 och då spelar alla andra som vill en ”skojtävling”. Vi avslutar sedan dagen med damsektionens höstmöte, och prisutdelningar.

Så här går det till

• Match Cup-stegen finns damernas omklädningsrum från och med den 11 maj. Ni fyller själva i vem som vunnit, samt resultatet i matchen, och därefter kan nästa match ta vid.
  • Regler för matchspel gäller (sätts upp i damernas omklädningsrum).
  • Vinnaren i varje match går vidare till nästa match. Går man hela vägen till final blir det fem matcher.
  • Den som står överst på respektive match är ansvarig för att ta kontakt med motspelaren och ni planerar tillsammans in ett datum för spel. Varje omgång måste vara spelad ett sista datum (se nedan).
  • Max 32 spelare, först till kvarn.

Viktiga datum att hålla koll på
Anmäl dig senast 10 maj
Match Cup-stegen finns i damernas omklädningsrum fr o m 11 maj
1:a omgången ska vara spelad senast den 15 juni
2:a omgången ska vara spelad senast den 15 juli
3:e omgången ska vara spelad senast den 30 augusti
4:e omgången ska vara spelad senast den 30 september
Final och lagspel den 17 oktober med efterföljande höstmöte.

Anmäl dig senast den 10 maj till camilla.ronneback@gmail.com alternativt skriver du upp dig på anmälningslistan som finns i damernas omklädningsrum. Kostnad för att delta är 50:– och betalas vid anmälan. E Swisha till Camilla Ronneback 0709-952797, ange ditt NAMN + MATCHCUPEN. Har du inte swish, kontakta Camilla, så löser vi det!