Snart är det dags för årets upplaga av Barngolfen i förmån till Stiftelsen Drottning Silvias Barn & Ungdomssjukhus.

Detta är en av årets absoluta höjdpunkter då vi tillsammans med företag, proffs, kändisar samlar in pengar till barnsjukhuset.

Vill du vara med som volontär och hjälpa till iår?
Kontakta då Sofia Lundh på: sofia@hillsgolfclub.se

Auktion på Facebook

Nu har årets auktion på facebook startat!

Hur mycket är du villig att ge för säsongsbiljetter till Ryder Cup 2014 ifall du vet att vartenda öre går till glädje för barnen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus?

Den 18 augusti går Barngolfen av stapeln och som tradition utspelar sig alltid vår årliga auktion under denna dag. Som nyhet för i år, släpper vi ett antal spännande objekt via en tillfällig Facebook-sida där alla kan vara vara med och buda. Det kan vara allt från en signerad hockeyklubba till ett medlemskap på Hagabadet.

Start: 4 juli
Avslut: kl 16.00 den 18 aug
Nya objekt släpps kontinuerligt

Klicka här för att komma till auktionen