Uppdaterat 1 november 2018

Tre sätt att teckna, och betala, ditt medlemskap

Via internet
Tecknar du ditt medlemskap via Hills hemsida, erbjuder vi betalningslösning via Klarna Checkout. I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. När du genomför köpet med Klarna godkänner du deras villkor och betalning kan ske smidigt, enkelt och snabbt!

Autogiro
Vill du betala årsavgiften genom månadsvis autogiro tecknar du en överenskommelse direkt med Hills. Ladda hem, och skriv under, våra två blanketter som heter ”2018 Anmälningsblankett” samt ”Autogiro”. Skicka dessa till oss i retur antingen till info@hillsgolfclub.se eller via posten till Hills Golf & Sports Club, Hills väg 2, 431 51 Mölndal.

Faktura direkt från Hills
Vill du inte betala via Klarna kan du välja att få en faktura direkt från oss på Hills. Då ber vi dig att skriva under blanketten ”2018 Anmälningsblankett” och skicka den till oss via info@hillsgolfclub.se eller via posten.

Blanketter

Medlemskap för säsong 2019: Medlemsblankett 2019 inkl allmänna villkor
Hills Autogiro: Autogiroanmälan

När vi mottagit din medlemsansökan skickas en folder ut till dig med bollkort, information om Hills etc. Ditt medlemskap aktiveras samtidigt och du är välkommen att boka starttider via Min Golf, www.golf.se.

Vill du komma tillbaka till startsidan för att bli medlem, klicka här.