Publicerat 2 maj 2018
Nu kör vi igång med padelturneringar på Hills! Från maj till augusti har du möjlighet att vara med och spela tillsammans med andra Hillsare i en spelform som heter Cup Americano. Vi kör turneringar i tre klasser; Mix, Herr och Dam. I singelklasserna tävlar max åtta spelare varje gång, i mix bildas fyra par (blandat dam/herr). Varje klass har tre speltillfällen per månad. Vi varje datum utses en vinnare, du behöver således inte kunna spela vid samtliga tillfällen för att delta.

HERRKLASS

Måndagar kl. 18.00-21.00.
Datum: 21 maj, 18 juni, 16 juli, 27 augusti

DAMKLASS

Tisdagar kl. 18.00-21.00.
Datum: 29 maj, 26 juni, 24 juli, 28 augusti

MIXKLASS

Lördagar kl. 09.00-12.00.
Datum: 12 maj, 9 juni, 7 juli, 25 augusti

ANMÄLAN: Du anmäler dig till respektive datum via mail till info@hillsgolfclub.se eller 031-727 15 00. Kostnad 100:- per speltillfälle. Observera att du kan anmäla dig till ett speltillfälle i taget, dvs anmälan öppnar till speltillfälle nummer två först när det första datumet har passerat. Padelturneringen leds av Nathalie Lorentsson, padelentusiast och medlem på Hills. Maila gärna nathalielorentsson@hotmail.com vid frågor.

MER OM ”CUP AMERICANO”: Detta är en spelform där man spelar i en grupp om åtta spelare. Alla spelar med alla, det blir totalt sju matcher per spelare. Man går till en viss poäng, exempelvis 32. Matchen kan därför sluta oavgjort, 16-16. När alla sju matcherna är spelade vinner den spelaren som har fått den högsta sammanlagda poängen.

PS! Reservera även 8-9 september i kalendern, då det är dags för Hills Padel KM!