Publicerat 23 oktober 2020
I helgen var det dags för damernas höstmöte. En fantastiskt trevlig dag som sammanfattas, i bild och text, av Camilla Ronneback.

”Säsongen 2020 avslutade Hills damer med finalspel i Matchcupen, skojtävling, god lunch, spännande föreläsning och det alltid lika populära lotteriet.

Grattis till Filippa Hallqvist Elias som, genom vinst över Johanna Nevalainen två gånger om, lyckades bli årets matchspelare och vinnare i medlemsgolfen.
Grattis till Nathalie Lorentsson som vann B-finalen över Jessica Andius. Grym insats av er alla! Flitigaste spelare på medlemsgolfen var Filippa, Rose-Marie Lundberg och Camilla Ronneback.
Skojtävlingen vanns av lag Ann-Sofie Eliasson, Annie Bedö, Linda Svensson och Camilla Benje.
Stort tack till Mia Vikanader på Viaventri som föreläste om ”kosten som läker kroppen”.
Dagen avslutades med den populära lottdragningen med fina priser från Skånemejeriet, Ica Focus, Bräutigams, Sats, GUM, Kennedygatans blommor och Sorunda grönsakshall Uddevalla.
Tack alla Hillsänglar för att ni kom och förgyllde dagen med oss!
/Damstyrelsen med Camilla Ronneback, Ulrika Stenson, Margareta Bergholtz, Ann-Sofie Eliasson, Filippa Hallqvist Elias och Carin Hjalmarsson”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]