Publicerat 11 september 2020
Lördag den 17 oktober spelar vi damer på Hills en lagtävling över nio hål med skojiga inslag. Tävlingen är kostnadsfri och gäller Hills medlemmar. Spelarna delas upp i 3- eller 4-mannalag. Alla kan vara med nybörjare som erfaren golfare. Bästa laget får pris. ANMÄL DIG TILL LAGTÄVLINGEN GENOM MIN GOLF.  Finalisterna i damernas MATCH CUP spelar A- och B-final samma dag.

HÖSTMÖTE med lunch, föreläsning, prisutdelningar och lotteri kommer att hållas så snart alla tävlande kommit in från tävlingen. VI FÅR UNDER HÖSTMÖTET OCKSÅ EN FÖRELÄSNING MED MIA VIKANDER – ”Kosten som läker kroppen”. Är du intresserad av hur du genom kosten kan må bättre? Vill du få hjälp med att hitta en hälsosam kosthållning att hålla över tid? Föreläsare Mia Vikander är kostrådgivare och delar med sig av sin egen resa från sjuk i den autoimmuna sjukdomen Crohns, till att idag vara helt symptom och medicinfri. Välkommen att ta med en väninna.

ANMÄL DIG TILL HÖSTMÖTET med lunch och föreläsning genom att swisha 195:-/person till vår kassör Ulrika Stenson 0708-335590 senast den 8/10. Anmälan är bindande.

HÅLLTIDER 17 OKTOBER
9:00 Teetime för A- och B-finalisterna i Hills Dam Matchcup
10:50 Första start för 9-hålstävlingen. Samling vid tee 15 min före din starttid för regelgenomgång. Din starttid meddelas via mail.
13:00 Höstmötet startar med lottförsäljning och mingel. Lunch serveras när alla spelare kommit in.
14:00 Föreläsningen startar och avslutas med en frågestund.
Vi avslutar höstmötet med prisutdelning och lottdragning. 16:30 räknar vi med att vara klara.

VARMT VÄLKOMNA!
Damstyrelsen med Camilla Ronneback, Margareta Bergholtz, Ulrika Stenson, Ann-Sofie Eliasson, Filippa Hallqvist Elias & Carin Hjalmarsson.