Publicerat 18 juli 2015
JAAAA!!!
Hills har idag lyckats med något som vi antagligen är först i Sverige med; att avancera genom hela seriesystemet med både dam- och herrlaget på tre år. Båda lagen har idag, lördag, lyckats vinna sina båda respektive grupper och tävlar därför i Elitserien under nästa år.

Herrarna segrar efter ett helt osannolikt särspelsdrama mot två andra lag. Två forsomepar spelade för varje lag. Efter att vi ”bjudits in” till särspel gjordes birdie från båda Hillsparen, med Christopher Lang/Stefan Nilsson samt Magnus Svahlin/Fredrik Ohlsson, redan på första särspelshålet. Vinsten i division 1 var säkrad..

De överlägsna Hillstjejerns fortsatte sin cruising och samtliga tjejer avslutade idag med 73 slag för att slutligen vinna division 1 med hela 53 slags marginal till tvåan.
Tjejerna som spelade singlar idag var Sara Djos, Johanna Nevalainen, Amanda Linnér och Beatrice Wallin.

Alla i laget har kämpat, peppat, spelat, gått caddie och varit helt grymma!!
Följande spelare är med i truppen utöver tidigare nämnda.

Dam:
Lisa Djerf
Linda Wessberg
Sara Melin (coach)
Kristina Linnér (coach)

Herr:
Rickard Wallin
Marcus Palm
Joakim Wikström
Adam Andreasson
Niklas Lemke
Jonas Söderlund (coach)

Nästa år smäller det på Barsebäck i Elitserien hälsar en stolt och glad tränare!!