Det har varit en otroligt härlig upplevelse att rapportera från den 24e upplagan av Nordea Masters. För första gången har tävlingarna hållits på PGA National i Malmö och här har vi blivit bortskämda med både härligt väder, fantastiskt arrangemang och nervkittlande golf.
Efter en dramatisk avslutning på den fjärde rundan, samt ett hål av särspelsgolf mot fransmannen Dubuisson och skotten Gallacher, kunde den thailändske stjärnan Thongchai Jaidee med en birdieputt säkra segern och den drygt två miljoner stora prischecken.

Hur gick det då för våra Hills-medlemmar?

Danske superstjärnan och Race to Dubai-ledaren Thomas Björn höll sig långt framme under hela tävlingen och hade inför den sista dagen goda chanser till en riktig topp-placering. Efter en avslutande runda som innehöll tre birdies och en bogey slutade Björn på sammanlagt nio under par, sju slag från den trio som gjorde upp i särspelet.

Rikard Karlberg har vid en rad tillfällen under veckan varit med i den absoluta tätstriden och efter fyra raka birdies på hål 11-14 inleddes en slutspurt som kunde ha räckt riktigt långt i den jämna resultatlistan. Efter två bogeys på de avslutande fyra hålen föll Karlberg dock tillbaka i fältet och hamnade, tillsammans med Thomas Björn, på en delad femtonde plats.

Hills tredje och sista deltagande medlem Niclas Fasth spelade en jämn golf under de fyra dagarna i Skåne och noterade rundor på 71,70,70 innan han idag avslutade med att gå runt på banans par. Totalt landade Fasth på fem under par hamnade därmed på plats 32 i sammandraget.