Uppdaterat 15 oktober 2018
Många fina resultat blev det även i år när våra Hillslag deltog i GGFs seriespel. Vårt duktiga D30 Dam försvarade vinsten från 2017 och har nu en ny ingravering i den fina vandringspokalen. Försvarade titeln i div.1 gjorde även vårt H30-lag. Hills D50 vann förra året div.3 och dominerade även i år då man segrade i div.2. Hills H60-lag som tappade sin plats i div.1 förra året, återtog den snabbt efter vinst i årets div.2. Hills H70 vann sin div.3 och belönades med uppflyttning till div. 2 inför nästa år. Bra jobbat alla som varit med och kämpat i Hills färger!

RESULTAT 2018
D30 div.1 Hills GK 1:a
Laget: Lisa Hed, Lina Bjuhrberger, Marie-Christine Zandian, Ann-Sofie Eliasson.
Ewa Sjölin, Anna Hagenblad och Camilla Ronneback hoppade in och spelade var sin omgång.
Lagkapten: Camilla Ronneback

D50 div.2 Hills GK 1:a
I laget: Annica Grimberg-Lignell, Ewa Sjölin, Marie Berntsson, Anna Hagenblad, Maria Wibreus, Camilla Ronneback, Katarina Sjödell, Nicole Flenman,
Lagkapten: Camilla Ronneback

D50+ Hills GK 1:a
I laget: Ulrika Stenson, Margareta Bergholtz, Maria Wibreus, Katarina Sjödell, Solveig Andersson, Anita Heed, Åsa Svensson, Alice Persson, Carina Johansson
Lagkaptener: Ulrika Stenson och Margareta Bergholtz

H30 div.1 Hills GK 1:a
I laget:
Christian Josefsson, David Thörner, Emil Sjöberg, John Åkerlund, Magnus Svahlin, Pontus Leijon, Robin Stein, Jesper Wallmander, Peter Sällqvist, Christian Uddvik.
Lagkaptener: Peter Sällqvist & Christian Uddvik

H40 div.2 Hills GK 4:a
Lagkapten:
Magnus Larsson

H50 div.1 Hills GK 4:a
I laget:
Mats Sterner, Anders Lignell, Tomas Lignell, Martin Strempel, Jonas Westerlind, Jörgen Warsell, Jan Sammels, Magnus Härsjö, Jan Folcker, Mikael Bergman, Martin Svedberg, Stefan Koch.
Lagkapten: Jan Sammels

H55+ Hills GK 2:a
I laget:
Roland Arvidsson, Tony Lundqvist, Claes Palm, Peter Andersson, Gunnar Johansson, Rustan Pettersson, Bengt Manhage, Patrick Allen, Ronald Bergström
Lagkapten: Arne Hedström

H60 div.2 Hills GK 1:a
Laget består av: Klas Brand, Anders Eleverfors, Bengt Manhage, Tommy Persson, Hans Borrling, Felix Landberg, Ronald Bergström, Jörgen Pettersson, Krister Wiklund, Danne Eklind.
Lagkapten: Danne Eklind

H70 div.3 Hills GK 1:a
Laget består av Christer Herbertsson, Kjell Börjesson, Tony Lundqvist, Bengt Isaksson, Ulf Karlsson, PO Andersson, Hans Gunnar Heed och Dag Kjellfeldt.
Lagkapten: Tony Lundqvist

Resultattabell för samtliga lag hittar du här: GGF Seriespel 2018 slutresultat