Hills Business Club är platsen för företagare som vill utveckla sin affärsverksamhet med golf som redskap. Vi vet av erfarenhet att kombinationen golf och sport fungerar otroligt väl i många branscher och att det är ett bra tillfälle att vårda, skapa och stärka relationer med kunder och anställda. Allt i en avslappnad och inspirerande miljö. Idag är vi mer än 130 företag som aktivt nätverkar tillsammans, alla med Hills som gemensam nämnare.

ÄR DU REDAN PARTNER? – HÄR BOKAR DU DIN GOLF
Du bokar lättast ditt företags starttider via https://partner.sweetspot.io/login. Logga in med din e-postadress och det lösord du fått av Carin Hjalmarsson.

BLI PARTNER I HILLS BUSINESS CLUB
Som HUVUDPARTNER, PREMIUMPARTNER eller PARTNER får ni tillgång till en av Sveriges bästa golfanläggningar och ett av Västsveriges mest attraktiva företagsnätverk. Genom att anpassa våra tre olika nivåer av medlemskap efter just ert företags behov, hjälper vi er att få ut maximalt av relationen. Det kan t ex innebära en helt skräddarsydd golfdag där ert företag står som värd och där ni bjuder in era kunder och anställda, men också olika nivåer av exponering och synlighet på Hills med ert företagsnamn.

Vi erbjuder också ett eventprogram där aktiviteterna är säsongsbetonade och jämnt fördelade över året. Här mixar vi golftävlingar med padel, föreläsningar, golfträning, nätverksresor och gemensamma luncher.

Har du frågor kring partnerskap i Hills Business Club, kontakta Carin Hjalmarsson
carin.hjalmarsson@hillsgolfclub.se

Välkommen till Hills Business Club