Uppdaterat 28 februari 2022

Till dig som är partner till Hills Business Club

Som partner i Hills Business Club är du med i ett nätverk bestående av ca 125 företag. Denna plats är till för att nätverka och hitta varandra och tjänster. Förhoppningen är att ni finner intressanta partners här, kanske nästa steg är en golfrunda tillsammans, och i längden ett fint samarbete!
Här nedan följer några erbjudanden och information om partners i vårt nätverk. Vill du vara med här och i våra digitala utskick, hör av dig med material till magnus.gavelin@hillsgolfclub.se.

Med vänlig hälsning
Carin Hjalmarsson
Företagsansvarig – Hills Business Club
carin.hjalmarsson@hillsgolfclub.se

EGE / WH BOLAGEN

XEED/JORDELIT

Starta igång våren med gräsfrö och gödsel från Xeed. Som medlem får du 10% på alla gräsfrön & gödsel. Klicka här för att beställa. Använd koden i kassan: HILLSMED10

BRAVIDA

KUNGSTAK

APPER

Få din IT-vardag att fungera!
Med vår lokala och digitala närvaro kan vi hjälpa företag och organisationer att få vardagen att fungera i kritiska stunder och situationer som kan uppstå. Rätt IT-stöd, rådgivning och support vid till exempel nyckelpersoners frånvaro och sjukdom. Kontakta oss här!

ESSIQ

Vill du förverkliga en innovation?
I tider som dessa brukar människor bli lite extra kreativa och påhittiga. Vi utvecklar alltifrån barnvagnar till rymdskepp. Vill du ha hjälp med att utveckla din idé? Hör av dig till oss. 

ESS GROUP FALKENBERG STRANDBAD

ESS GROUP HOTEL PIGALLE & BELLORA

Alla Hills medlemmar kan boka logi på Hotel Pigalle & Bellora med 20% rabatt. Boka online och ange rabattkod ”Hills2022”. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2022.

Som medlem får du även 20% rabatt på maten i Restaurang Atelier, till och med 31 juli, vid bordsbokning. Gå in och boka bord online och berätta att du är Hills-medlem/partner, när du besöker Restaurangen så drar de rabatten av notan vid betalningen på plats.

Som medlem/partner får du även 20% rabatt på maten i Restaurang Atelier under perioden 1 juni till 31 augusti vid bordsbokning. Gå in och boka bord online och berätta att du är Hills-members/partners, när du besöker Restaurangen så drar de rabatten av notan vid betalningen på plats.

MJUK BILTVÄTT

Tvätta bilen så ofta du vill för 399:- per månad!
Som Hills Business Club-medlem får du ett riktigt kanonpris på Mjuk Biltvätt BUSINESS, vårt abonnemang för företagsbilar. Läs mer och anslut dig

ICA FOCUS

HILLS RESTAURANG

Undvik stök i köket och låt oss istället göra jobbet! Vi hjälper dig att sätta guldkant på ditt företagsevent, födelsedagsfest, student, bröllop, julbord eller annat evenemang. Vi har tagit fram en cateringmeny för att göra det så enkelt som möjligt för dig att välja en bra kombination av rätter. Kom förbi restaurangen och hämta din mat, upplagd på fat och klar att servera.

Förslag på vår CATERINGMENY hittar du här. Som medlem i Hills BC har du 15% rabatt på beställningar som görs innan 31 maj.

AVHÄMTNING AV DAGENS LUNCH
Vår dagens lunch går alltid att beställa för avhämtning, ring oss på 031-727 1525!
Vår meny för DAGENS LUNCH hittar du här.

VIC TEXTILTVÄTT

Anlita ett certifierat tvätteri. Vi tvättar arbetskläder, dukar, mattor, skjortor och kemtvätt. Vi hämtar och levererar på ert företag eller i hemmet. Välkommen med din beställning på info@vic.se eller tel. 031-220240.

BAUER MEDIA GROUP

I de tuffa tider vi går igenom just nu är det viktigt att försöka fortsätta med våra verksamheter. Det kommer vända för eller senare, just nu gäller det att försöka härda ut. Cirka 500.000 Göteborgare lyssnar varje vecka på någon av Bauer Media radiokanaler, Mix Megapol, NRJ och Rockklassiker.

Vi erbjuder annonsering i 1 vecka med 70 stycken 20 sekunders införanden i varje kanal för totalt 29.500kr. Totalt 210 stycken införande under 1 vecka. Kampanjen ger cirka 900.000 kontakter under aktuell vecka. Kontakta Henrik Fryklund för mer information Henrik.fryklund@bauermedia.se, 0730-667205.

COM7

PROMAS

Promas är företaget som levererat de återhämtningsfåtöljer som finns i omklädningsrummen på Hills Golf & Sports Club. Våra fåtöljer kan jobba dygnet runt med att ge fysisk och mental återhämtning av bästa möjliga slag. Vi samarbetar med Professor Lars-Eric Uneståhl som spelat in 17 olika mentala träningsprogram exklusivt för oss- allt för att hjälpa dig att öka din mentala styrka, se möjligheter istället för hinder samt för att öka ditt fokus och din produktivitet. Alla dessa mentala träningsprogram finns integrerade i fåtöljen och vi hjälper självklart till att instruera er i hur ni ska använda dem för största möjliga effekt.

Skulle ditt företag behöva tillgång till denna sorts stärkande återhämtningspaus så hör av dig till mig. Lars-Anders Carlsson 0709-15 22 20 la.carlsson@promas.se.

Läs gärna mer på vår hemsida www.promas.se

TITLEIST

WEAUDIT

WeAudit hjälper dig som företagare med revision, skatt och rådgivning såsom ekonomistyrning och andra strategiska frågor. Vi stöttar också i ägarfrågor som t.ex. om ni planerar att köpa eller sälja aktier. Vi är en modern och digital byrå och med ledande teknik ger vi dig en smidig och effektiv revision som sparar både tid och pengar. Vi erbjuder våra tjänster till fast konkurrenskraftigt riktpris. Kontakta oss för offert.   

Daniel Ljungberg | Auktoriserad revisor & VD 

Mikael Gustavsson | Auktoriserad revisor

TRAVEL SERVICE

Travel Service är en av Sveriges största affärsresebyråer som utifrån stor erfarenhet och passion skapar mixer av tjänster som är unika för varje kund. Vårt spann av tjänster vi erbjuder är stort – men alla har de gemensamt att de underlättar en resa, ett evenemang eller upplevelse för vår kund.

Nu öppnar världen och då vill man träffas och umgås igen. Planera er konferens, kick-off eller möte redan idag!

Ring oss på 031-719 10 00.

CORPTRADE

Företagsförsäljning på dina villkor. Helt enkelt.

Vårt mål är att uppnå bästa tänkbara resultat för dig och din affär. Vi bestiger berget av pappersarbete och gräver fram all information som en köpare kan tänkas behöva. Ser till att det blir ordning och reda på alla dokument och avtal. Förenklar processen för alla inblandade. Hur vill du att företaget ska förvaltas? Tillsammans säkerställer vi en försäljning på dina villkor. Så enkelt är det.

Lilla handboken i Due Diligence
Vi har tagit fram exklusiv liten handbok i hur en företagsbesiktning går till. I den finns allt du behöver veta om hela processen. Vill du lägga vantarna på ett exemplar? Har du andra frågor om företagsförsäljning? Mejla mig direkt på chb@corptrade.se eller ring 073-987 71 49.

Claes-Henrik Bjuhrberger
VD & Projektledare