Skräddarsydda golfträningspaket med Hills Business Club
– för dig och dina kunder

Bjud in dina kunder och medarbetare till en gemensam aktivitet vid sidan av kontoret och arbetet. Här kan du kombinera att träffas i ett avslappnat och socialt sammanhang, med att utveckla golfspelet. Vi träffas på rangen under vintern och flyttar delvis över till Hills underbara träningsområden så fort våren är kommen.

Nedan finner du förslag på två olika upplägg, anpassade för grupper på upp till max åtta personer (med en golftränare) eller upp till 16 personer (med två golftränare). Uppläggen går att justera efter egna önskemål och enklast gör du detta i samråd med våra tränare på Hills Golf Academy.

Paket ”Uppstart”

Sex träffar med träning varannan vecka. Gemensamt lägger vi upp en plan för vilka moment som skall tränas och paketet erbjuder ett personligt träningsupplägg för alla deltagare inklusive videoanalys och träning med Track Man.

Paket ”Helhet”

12 träffar med träning varannan vecka. I paketet Helhet lägger vi noggrant fokus på spelets alla delar under längre perioder tillsammans med Hills PGA-tränare. I paketet ingår ett personligt träningsupplägg för alla deltagare inklusive videoanalys och träning med Track Man.

Priser exkl moms 6%

UPPSTART
2-8 deltagare – 7 900 kr
9-16 deltagare – 14 900 kr

HELHET
2-8 deltagare – 14 500 kr
9-16 deltagare – 26 900 kr

Detta är som sagt två förslag på upplägg men vi kan helt skräddarsy olika paket som passar just ert företags upplägg. Träningspaketen går även att baka in i ditt avtal med Hills Business Club.

För information

Kontakta Carin Hjalmarsson