Saknar du att spela golf med dina företagskontakter, dina viktigaste kunder eller i ett lite större sällskap? Som värdbana för Nordea Masters 2018 och Scandinavian Invitation 2019 blev Hills ett test för flera av världens bästa golfspelare. Nu är det din och dina kunders tur att njuta av våra 18 vackra golfhål och uppleva den fantastiska atmosfären. Ni får en unik möjlighet att träffas och nätverka en längre stund, vilket skapar både värdefulla kontakter och blir en bra start inför stundande affärsbeslut.

Köper du ett paket med greenfee idag har du frihet att börja boka tider samma dag. Ingår gör även golfbil, startkit och en god lunch på Hills Restaurang.

Varmt välkommen till oss på Hills Golf & Sports Club!

1 starttid för fyra personer inkl golfbil, startkit, lunch (18 hål valfri dag)

5 starttider för fyra personer inkl golfbil, startkit, lunch (18 hål valfri dag, max 2/dag)

10 starttider för fyra personer inkl golfbil, startkit, lunch (18 hål valfri dag, max 2/dag)

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA

Mats Sterner mats.sterner@hillsgolfclub.se
Carin Hjalmarsson carin.hjalmarsson@hillsgolfclub.se
…eller fyller du i vårt intresseformulär via länken så tar vi kontakt med dig snarast.
Priser exkl. moms.
Starttiderna måste nyttjas under 2020.
Bokning av starttider görs via appen Sweetspot.

HÄR KAN DU LÄSA MER OM HILLS GOLFBANAS DESIGN

Det finns även möjlighet att köpa sommargreenfee som privatperson, 18 hål inklusive golfbil för 990:- inkl moms. Mer information och köp via vår webbshop

Vår adress är Hills väg 2, 431 51 Mölndal
031-727 15 00, info@hillsgolfclub.se