Uppdaterat 28 mars 2022

Hills Business Club – Vårt erbjudande 2022

Hills Business Club är platsen för alla företagare som vill utveckla sin affärsverksamhet med golf som redskap.

Vi vet av erfarenhet att kombinationen golf och sport fungerar otroligt väl i många branscher och att det är ett bra tillfälle för att vårda, skapa och stärka relationer med kunder och anställda. Allt i en avslappnad och inspirerande miljö.

Som HUVUDPARTNER, PREMIUMPARTNER eller PARTNER får du tillgång till en av Sveriges bästa golfanläggningar och ett av Västsveriges mest attraktiva företagsnätverk. Genom att anpassa våra tre olika nivåer av medlemskap efter just ditt företags behov, hjälper vi dig att få ut maximalt av relationen.

Det kan t ex innebära en helt skräddarsydd golfdag där ert företag står som värd och där ni bjuder in era kunder och anställda, men också olika nivåer av exponering och synlighet på Hills med ert företagsnamn. Vi erbjuder också ett digert eventprogram under året, där aktiviteterna är säsongsbetonade och jämnt fördelade över året.

Idag är vi mer än 130 företag som aktivt nätverkar tillsammans i Hills Business Club. Vi har dock plats för några till och hoppas därför att ni gör oss sällskap!

FÖR MER INFORMATION, VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA

Carin Hjalmarsson, Corporate Sales & Event
Mobil +46 703 321 391
Email: carin.hjalmarsson@hillsgolfclub.se