Uppdaterat 12 april 2021

HUVUDPARTNER UNDER 2021 – maximalt samarbete med Hills och fullt nyttjande av alla fördelar vår Business Club erbjuder.

Ger dig och ditt företag maximalt samarbete med Hills och fullt nyttjande av alla fördelar vår Business Club erbjuder.

• Spelvärde* från 120.000kr
• Möjlighet att boka shotguntävling för upp till 100 personer till en kostnad av 1500-1800kr/deltagare
• Minst tio nätverksträffar/events för tre personer
• Exklusiv skyltning på ett av banans hål
• Fri tillgång till drop-in träning, med tränare
• Tre lokalhyra konferens
• Padel, bokningsbar pott 5000kr
• Rangekort 5000 bollar
• Tre golf-id
PRIS: från 100.000 kr ex moms/år

* På Hills använder vi oss av dynamisk prissättning, där 18 hål kostar från 700kr – 1500kr beroende på veckodag och tidpunkt på dagen. Detta gör att du kan själv styra hur många spel du får ut av ditt spelvärde. Når du taket på ditt spelvärde, kan du välja att köpa till spel i intervaller om 10.000kr.

TILLVAL

Deltagande i exklusiv golfresa (Premiumpartner och Huvudpartner) – Drop-in träning under året med golftränare (ingår i paketet för dig som är Huvudpartner) – Golfträning exklusivt för dig, eller en grupp, från ditt företag – Teambuildingevent för anställda och/eller kunder, med någon av våra golftränare/golfproffs – Extra golf-id

FÖRMÅNER SOM INGÅR FÖR ALLA MEDLEMMAR I HILLS BUSINESS CLUB
Medlemskap i Hills Sports Club med tillgång till både gym och padel – Startplats(er) i Hills Pro Am, vår unika tävling där vi spelar tillsammans med golfproffsen på Hills – Skylt med företagsnamn i klubbhusets entré med ca 100.000 besökare per år – Nätverksträffar, events och golfträning i grupp – Tillgång till Hills träningsområden – Profileringsgåva Hills Business Club – Företagsnamn och logotyp på Hills hemsida – 20% rabatt på lokalhyra vid konferens (utöver avtal)