Uppdaterat 10 oktober 2019

PARTNER 2020 – om ni vill utveckla både golfspel och ert nätverk

• Spelvärde* från 33.000kr
• Minst tio nätverksträffar/events för en person
• En lokalhyra konferens
• Padel, bokningsbar pott 2000kr
• Rangekort 2000 bollar
• Ett golf-id
PRIS från 30.000kr ex moms/år

* På Hills använder vi oss av dynamisk prissättning, där 18 hål kostar från 700kr – 1500kr beroende på veckodag och tidpunkt på dagen. Detta gör att du kan själv styra hur många spel du får ut av ditt spelvärde. Når du taket på ditt spelvärde, kan du välja att köpa till spel i intervaller om 10.000kr.

TILLVAL

Deltagande i exklusiv golfresa (Premiumpartner och Huvudpartner) – Drop-in träning under året med golftränare (ingår i paketet för dig som är Huvudpartner) – Golfträning exklusivt för dig, eller en grupp, från ditt företag – Teambuildingevent för anställda och/eller kunder, med någon av våra golftränare/golfproffs – Extra golf-id

FÖRMÅNER SOM INGÅR FÖR ALLA MEDLEMMAR I HILLS BUSINESS CLUB

Golfspel inkluderar del i golfbil -Medlemskap i Hills Sports Club med tillgång till både gym och padel – Startplats(er) i Hills Pro Am, vår unika tävling där vi spelar tillsammans med golfproffsen på Hills – Skylt med företagsnamn i klubbhusets entré med ca 100.000 besökare per år – Nätverksträffar, events och golfträning i grupp – Tillgång till Hills träningsområden – Profileringsgåva Hills Business Club – Företagsnamn och logotyp på Hills hemsida – 20% rabatt på lokalhyra vid konferens (utöver avtal)