Publicerat 6 februari 2020
Freja Partner är ny huvudpartner till Hills Business Club. Byrån, med fokus på affärsjuridik, bistår sina kunder med alltifrån arbetsrättsliga frågor och GDPR, till biträde i tvistlösningar och domstolsprocesser

VARFÖR HILLS BUSINESS CLUB?
Erik Johansson, ansvarig Affärsutveckling och marknad på bolaget:

Freja Partner är ett ungt och affärsdrivet företag som satsar mycket på aktiviteter och evenemang för både medarbetare och kunder. Vi ser det därför som självklart för oss att gå in och bli huvudpartner till Västsveriges i särklass bästa golfanläggning. För oss är det helhelhetskonceptet med grym golf, padel, gym och konferens/restaurang som gjorde vårt val enkelt. Dessutom får vi möjlighet att ingå i, vad vi har hört, ett riktigt trevligt och bra affärsnätverk. Vi ser verkligen fram emot att få vara en del av detta!”

Freja Partner har idag cirka 500 företagskunder i västra och södra Sverige. Freja Partner vill vara en byrå som arbetar proaktivt med de juridiska aspekterna för att skapa tryggare och säkrare företagande för våra kunder.