Uppdaterat 14 september 2020

Klubbreparationer:
Vi erbjuder greppbyten, lie/loft ändringar och enklare klubbreparationer/skaftbyten. Vid omgreppning så är din klubbor oftast klara inom 24h.
Lämna dina klubbor hos Markus eller i receptionen.
Kontakt 0708-430 440.
Greppbyten järn/Mw: Från 120-200:-. Olika typer finns att se och känna i receptionen.

Putter fitting & analys:
Vi jobbar med Capto och Stability Shafts.

Titleist Customfitting:
Nu har du chansen att boka ditt eget personliga testtilfälle av det allra senaste från Titleist. Hills Golfacademy erbjuder utprovning av klubbor, och vid vissa tillfällen även utbildning kring klubbor och material.

Tider för Titleist utprovning: Nästa event tisdag 22/3 kl 13-1730. Boka via:https://www.titleist.se/events

Varje session är 30-45 minuter lång. Minst två förbokade tider krävs vid varje tillfälle för att aktiviteten ska genomföras. Plats: Hills driving range.

Vi gör custom fitting endast med Titleist klubbor och jobbar med alla kunder från nybörjare till tourspelare.

Övriga tider boka din tid genom mail till markus.forsbohl@hillsgolfclub.se
 eller Mobil: 0708-430 440