Uppdaterat 22 juli 2019
Kursen riktar sig till juniorer från 9-14 år med hcp ca 25-54. Vi tränar golfteknik, använder oss av spellika övningar och skapar en härlig gemenskap där målet är att utvecklas som golfspelare och att skaffa kompisar att spela med på banan.

Kursen riktar sig till juniorer från 9-14 år som gått någon av våra ungdom mot grönt kort kurser och har hcp från 54+ till ca 25. Vi tränar golfteknik, använder oss av spellika övningar och skapar en härlig gemenskap där målet är att utvecklas som golfspelare och att skaffa kompisar att spela med på banan.

DATUM: start 27/8, slut 3/10

Tisdagar 18.00-19.00 Träning med Sara Djos
Torsdagar 17.00-18.00 övningspass med ledare ihop med framtidsjunior grupp 1
Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

TRÄNARE Sara Djos samt ledare

PRIS 1795:-

Minst 6 max 12 deltagare.

ANMÄLAN

…till kursen gör du VIA DENNA LÄNK.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring och tidningen svensk Golf.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem spelar fritt på banan.