Uppdaterat 11 december 2018

**KURSINFORMATION INFÖR SÄSONG 2019 PUBLICERAS I MARS**

Kursen riktar sig till juniorer från 9-14 år med hcp ca 25-54. Vi tränar golfteknik, använder oss av spellika övningar och skapar en härlig gemenskap där målet är att utvecklas som golfspelare och att skaffa kompisar att spela med på banan.

VÅR / HÖST

DATUM OCH TIDER TBA

Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

TRÄNARE

TBA

PRIS

TBA

Minst 9 max 18 deltagare.

INTRESSEANMÄLAN

…till kursen gör du VIA DENNA LÄNK.

Är du intresserad av träning under sommaren? Då har vi kursen ”Sommargolf” med start xx juni samt vårt populära sommarläger, veckan innan midsommar. Startdatum publiceras i mars.

Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring och tidningen svensk Golf.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem spelar fritt på banan.