Uppdaterat 26 april 2018

Kursen riktar sig till juniorer från 9-14 år med hcp ca 25-54. Vi tränar golfteknik, använder oss av spellika övningar och skapar en härlig gemenskap där målet är att utvecklas som golfspelare och att skaffa kompisar att spela med på banan.

Vår – start 24/4, slut 14/6
Tisdagar 17.00-18.00 med tränare OBS! Ny tid!
Torsdagar 17.30-18.30 med ledare
Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

Dessutom ingår en kickoff för denna gruppen som hålls 22 april kl 10-15

Höst – start 21/8, slut 4/10
Tisdagar 17.00-18.00 med tränare

Torsdagar 17.30-18.30 med ledare

Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

TRÄNARE

Jonathan Grogan (undervisar på engelska) och ledare Philip Mörck och Max Jisonsund

PRIS

2 795 kr

Minst 9 max 18 deltagare.

ANMÄLAN

…till kursen gör du VIA DENNA LÄNK.

Är du intresserad av träning under sommaren? Då har vi kursen ”Sommargolf” med start 27 juni samt vårt populära sommarläger, veckan innan midsommar.

Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring och tidningen svensk Golf.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem spelar fritt på banan.