Publicerat 2 mars 2022

Fortsättningsjunior
Denna kurs riktar sig till tjejer och killar som vill utveckla sin golf, exempelvis de som gick kursen ”Ungdom mot hcp 54” förra säsongen, de som tidigare deltagit i Golfkul & Knattegolf eller har tränat på annan klubb förut.

Eftersom detta är en stor kategori av golfare kommer vi att dela upp juniorerna i mindre träningsgrupper baserat på ålder och tidigare erfarenhet. För de som är helt nya rekommenderas kursen Introduktionskurs (för 9-15 år). Mer information om samt anmälan till denna kurs kommer att finnas tillgänglig inom kort på hemsidan.  Åldersgrupperna är 9-11, 12-14 och 15 år och äldre.

Här tränar vi grunderna för de olika slagen och utvecklar golfspelet vidare med en härlig gemenskap där målet också är att skaffa golfkompisar. Ett pass i veckan är inriktat på teknikträning med tränare och ledare och ett pass är med spellika övningar med ledare. Dessutom ingår möjligheten till spelträning på bana under det vi kallar Fredagsgolfen. Mer information om det får man efter anmälan.

ANMÄLAN

Anmäl dig via denna länk

TRÄNINGSTIDER

Vår: start 18 april – slut 19 juni
Höst: start 8 augusti – slut 25 spetember

Pass 1 – tisdagar

16.00-16.55 – 9-11år (nybörjare)

17.00-17.55 – 9-11år (viss erfarenhet)

18.00-18.55 – 12-14år (nybörjare)

19.00-19.55 – 12-14år (viss erfarenhet)

20.00-20.55- 15år-

Pass 2 – torsdagar
Torsdagsträning med sparring är planerat med juniorledare och i 2st grupper

16.30-17.30

17.30-18.30

TRÄNARE
Richard Wallin samt juniorledare

PRIS:

Minst 8 max 10 deltagare per grupp.
Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club. För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem får spelrätt på banan med begränsning beroende av medlemsnivå.