Uppdaterat 25 februari 2021
Kursen riktar sig till juniorer från 9-14 år med hcp ca 15-25. Vi tränar golfteknik, använder oss av spellika övningar och skapar en härlig gemenskap där målet är att utvecklas som golfspelare och att skaffa kompisar att spela med på banan. Deltagande kräver medlemskap i Hills Golf & Sports Club på nivå Guld 21 som lägst.

Vinterträning:
Gruppträning med Sara Djos och Joel Sjöholm (Daniel Grestam deltar på några pass).

Tisdagar:
Grupp Fade – 17:00-18:00 –
Fokus på tävling- och målfokus samt teknik.
Grupp Draw – 18:00-19:00 – Fokus på tävling- och målfokus samt teknik.

Torsdagar:
Jämn vecka
Grupp Fade – 17:00-18:00 – Fokus på tävling- och målfokus samt teknik.
Grupp Draw – 18:00-19:00 – Fokus på tävling- och målfokus samt teknik.

Ojämn vecka – Båda grupperna tillsammans.
17:00-19:00 – Fokus på tävling- och målfokus samt teknik. Sparringpass med Joel Sjöholm.
Inslag av fysträning och rörlighet med Sara Djos. Varje spelare får gemensamma rörlighetsövningar samt att vi går igenom gemensamt fysprogram anpassat för golf.

Vår/Sommar/Höst:
Gruppträning under vår/höst på Hills

Dagar och tider presenteras strax innan vårens start i början av april. Samma antal timmar i veckan som under vintersäsong.

Fysträning
Dagar och tider presenteras strax innan vårens start i början av april.

Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

Vinter – start 30/11, slut 30:e mars (ca.)
Vår/Sommar/Höst – start 3:e april (ca.), slut 9/7 (ej träning under påsklovet)

Träningsuppehåll:
2 veckor 23/12-6/1 för jul/nyår.
3 veckor under sommaren för Lag-SM samt under sommarsemestern.
4 (ca.) veckor säsongsuppehåll i okt/nov.
Om tränare/ledare är borta övrig tid sker träning som vanligt.

För frågor eller intresseanmälan, hör av dig till juniorkommittén på junior@hillsgolfclub.se.