Uppdaterat 8 februari 2020
Kursen riktar sig till juniorer från 9-14 år med hcp ca 15-25. Vi tränar golfteknik, använder oss av spellika övningar och skapar en härlig gemenskap där målet är att utvecklas som golfspelare och att skaffa kompisar att spela med på banan.

DATUM

Vår – start 3/3, slut 9/7 (ej träning under påsklovet men anmäl er då till kickstart påsklovsgolf)
Tisdagar 17.00-18.00  Träning med Sara Djos
Torsdagar 17.00-18.00 Träning med Joel Sjöholm eller övningspass med juniorledare
Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

Höst – start 4/8, slut 6/10
Tisdagar 17.00-18.00 Träning med Sara Djos
Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

TRÄNARE Sara Djos, Joel Sjöholm samt juniorledare
Pris: 3 950 kr
Minst 8 max 12 deltagare.

ANMÄLAN

…till kursen gör du VIA DENNA LÄNK.

Missa inte att även anmäla er till kick off 4 april, kickstart påsklovsgolf samt sommarlägret midsommarveckan.

Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem spelar fritt på banan.