Uppdaterat 12 april 2019

Träning för de yngsta golfarna

Golfkul har träning sex måndagskvällar på vår- respektive hösttermin. Kursen är öppen för barn mellan 6 och 8 år dvs födda 2011-2013.

Det spelar ingen roll om man har spelat lite innan, eller om man är helt ny när det gäller att spela golf. Här har vi roligt!

Alla träningar är upplagda för att junioren ska fastna för att vara på golfbanan, samtidigt som vissa spelutvecklande moment vävs in.

Vår: start 6 maj, slut 10 juni
Höst: start 26 augusti, slut 30 september

Veckodag: måndagar 18.00-18:50

TRÄNARE

Joel Sjöholm samt juniorledare

PRIS

1495:- för både vår- och höstterminen  (Avgiften skickas via faktura till adressen som uppges vid anmälan)

Minst 6 och max 18 deltagare.

Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.

ANMÄLAN

KURSEN ÄR NU FULLBOKAD! Maila info@hillsgolfclub.se för information om reservplats.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd green fee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring och tidningen svensk Golf.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem spelar fritt på banan.