Publicerat 25 mars 2022

Golfkurs Barn/Ungdom

Denna kurs riktar sig till barn/ungdom i åldrarna 9-11, som vill få en bra introduktion till golfen och som ger dom rätt verktyg att, om så önskas, fortsätta i till exempel våra kurser Fortsättnings-Junior (FoJ) eller Tävlingsjunior yngre.

För optimal kvalitet och lärande kommer träningen ske i grupper om 8-12 juniorer. Beroende på intresse kan vi hålla kursen för flera grupper.

Tisdagar 1 tim/vecka (9 tillfällen), kl. 16-17
Start: 18/4

Mål med kursen
Fokus på förståelse vad golf går ut på, ”spelet golf och lite golfvett/säkerhet”, och grunder i fulla slag, närspel och puttning.

Tränare
Rickard Wallin samt juniorledare

Pris
1950 kr, Minst 8 max 12 deltagare per grupp. Bollar ingår givetvis vid varje lektionstillfälle.

Anmäl ditt/dina barn till kursen via denna länk.
Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.

Viktigt att tänka på

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem får spelrätt på banan med begränsning beroende av medlemsnivå.