Publicerat 19 maj 2020
Denna kurs riktar sig till tjejer och killar som tidigare har genomfört sin ”gröna kortet kurs” och vill utveckla sin golf vidare. Kursen är för de som inte har fått spelhandicap eller som bäst hcp 25 och vi delar in oss i två olika grupper, 9-12 respektive 13-15 år.

Här tränar vi grunderna för de olika slagen och utvecklar golfspelet vidare med en härlig gemenskap där målet att skaffa golfkompisar. Träningen kommer också innehålla spellika övningar, skojtävlingar och spel på ”banan” uppe på närspelsområdet!

Grupp 9-12 år – Start 11/8, slut 1/10
Tisdagar 17.00-18.00 Träning med Juniorledare

Torsdagar 18.00-19.00 Träning med Joel Sjöholm
Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

Grupp 13-15 år –  Start 11/8, slut 1/10
Tisdagar 18.00-19.00 Träning med Juniorledare
Torsdagar 19.00-20.00 Träning med Joel Sjöholm
Fredagar eget spel på banan i ”Fredagsjunioren”

TRÄNARE Joel Sjöholm samt juniorledare
Pris: 1 450 kr
Minst 6 max 12 deltagare.

ANMÄLAN

…till kursen gör du VIA DENNA LÄNK.

Missa inte att även anmäla er till sommarlägret midsommarveckan och sensommarlägret samt sommarlovsmåndagarna på Hills under sommaren.

Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem spelar fritt på banan.