Uppdaterat 1 mars 2019
Under midsommarveckan 17-20/6 genomför vi det uppskattade sommarlägret i två olika grupper. Fyra dagar genomför vi träning och spel, 09.00-16.00 måndag-onsdag, torsdag 09.00-14.00. Sista dagen spelar alla olika former av Teen Cup klubbkval där de yngsta spelar en lättare bana från 150-meterpinnen och de med handicap spelar kval till nästa steg av Teen Cup.

Lägret består av två grupper som tränar och spelar helt separat. Alla juniorer mellan 8 och 21 år är välkomna och grupperna delas in efter handicap.

Sommarläger över hcp 20 – Vi tränar, spelar golf och genomför tillsammans roliga aktiviteter.

Sommarläger under hcp 20 – Här tränar vi med tydligt fokus på de olika momenten i spelet och praktiserar genom spel på banan efter.

Varje grupp kommer att ha olika tränare och träna med olika teman och mål.

Torsdagen 20:e spelas som sagt tävlingen ”Teen Cup” som en del av lägret. Beroende på handicap och spelnivå spelar man tävlingen från olika tees på den riktiga banan.

DATUM 17-20:e juni (tävling i Teen Cup på torsdag 20/6)
TRÄNARE Joel Sjöholm samt juniorledare
PRIS 2395 kr inklusive lunch alla dagar

Min 8 max 20 deltagare per grupp

ANMÄLAN

…till Sommarlägret gör du via denna länk.

Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.