Uppdaterat 29 mars 2018

Under midsommarveckan 18-21/6 genomför vi det uppskattade sommarlägret i två olika grupper. Fyra dagar genomför vi träning och spel, 9.00-16.00 varje dag. Sista dagen spelar alla olika former av Teen Cup klubbkval där de yngsta spelar en lättare bana från 150-meterpinnen och de med handicap spelar kval till nästa steg av Teen Cup.

Lägret består av två grupper som tränar och spelar helt separat. Alla juniorer mellan 8 och 21 år är välkomna och grupperna delas in efter handicap.

Sommarläger över hcp 20 – Vi tränar, spelar golf och genomför tillsammans roliga aktiviteter varje dag mellan 9.00-16.00.

Sommarläger under hcp 20 – Här tränar vi med tydligt fokus på de olika momenten i spelet och praktiserar genom spel på banan efter.

Varje grupp kommer att ha olika tränare och träna med olika teman och mål.

Torsdagen 21:e spelas som sagt tävlingen ”Teen Cup” som en del av lägret. Beroende på handicap och spelnivå spelar man tävlingen från olika tees på den riktiga banan.

18-21:e juni (tävling i Teen Cup på torsdag 21/6)

TRÄNARE

Jonathan Grogan (undervisar på engelska) och Philip Mörck

PRIS

2395 kr inklusive lunch alla dagar

Min 8 max 20 deltagare per grupp

ANMÄLAN

…till Sommarlägret gör du via denna länk.

Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.