Publicerat 22 februari 2021

Under midsommarveckan, den 21-24 juni, genomför vi det uppskattade sommarlägret i två olika grupper. Under fyra härliga dagar har vi sommarlovsroligt ihop med nyfunna vänner på golfbanan. Under tre av dagarna (mån-ons) genomför vi träning och spel, och under torsdagen spelar alla olika former av Teen Cup klubbval där de yngsta spelar en lättare bana från 150-meterspinnen och de med handicap spelar kval till nästa steg av Teen Cup.

Läget består av två grupper som tränar och spelar separat. Alla juniorer mellan 8 och 21 år är välkomna och grupperna delas in främst efter handicap.

Sommarläger över hcp 20 – Vi tränar, spelar golf och genomför roliga aktiviteter tillsammans.

Sommarläger under hcp 20 – Här tränar vi med tydligt fokus på de olika momenten i spelet och praktiserar sedan genom spel på banan.

21 – 24 juni (Tävling i Teen Cup på torsdag 24 juni)
Måndag – onsdag kl 09:00-15:30, Torsdag kl 09:00-14:00

TRÄNARE
Joel Sjöholm och Markus Forsbohl

PRIS
3 250 kr (500 kr rabatt om du är medlem i Hills Golf & Sports Club eller är med i annan aktivitet)
Min 16, max 30 deltagare per grupp.

Anmälan gör du via denna länk.

Vid frågor, kontakta gärna juniorkommittén på junior@hillsgolfclub.se.