Uppdaterat 22 juli 2020
Våra grönt kort-kurser vänder sig till juniorer i åldern 9-14 år. Vi tränar på golfens olika slag, använder oss av spellika övningar och skapar en härlig gemenskap där målet är att skaffa kompisar, ta grönt kort och så småningom få spela på banan. I år erbjuder vi intensivkurser. Efter varje intensivkurs finns en fortsättningskurs också i intensivformat. När både grönt kort kurs och fortsättningskurs är genomförd kan junioren delta i veckovis träning i grupp.

INTENSIVKURS 4

Tisdag 4 augusti kl 09.00-11.00
Onsdag 5 augusti kl 09.00-12.00
Torsdag 6 augusti kl 09.00-11.00

Pris: 1 350 kr
Minst 6 max 12 deltagare.
Klubbor finns att låna!

Tränare Jonathan Grogan – Kursen hålls till största delen på engelska

Anmälan gör du via denna länk.

Vid frågor, kontakta gärna receptionen på info@hillsgolfclub.se.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

I träningsavgiften ingår ett medlemskap i Hills Golfklubb, vilket är föreningsverksamheten inom Hills Golf & Sports Club.

För de lite yngre och nya golfarna innebär detta att spelaren erhåller ett golf-id och en klubbtillhörighet så att spel kan ske mot erlagd greenfee på andra klubbar. Dessutom får spelaren via detta medlemskap en försäkring.

För de mer erfarna golfarna som spelar juniortävlingar ges möjligheten att kunna bli både distrikts- och nationsmästare tack vare detta medlemskap. Dessutom kan spelaren i och med detta bli aktuell för lagspel i Hills namn.

Detta medlemskap skall inte förväxlas med ett medlemskap i Hills Golf & Sport Club där man som medlem spelar fritt på banan.