På Hills finns alla möjligheter att utvecklas oavsett klubbtillhörighet.
Vi hjälper dig med allt ifrån puttning, närspel och till att slå längre och scora på golfbanan.

Vilka är vi?

På bild, från vänster: Joel Sjöholm, Sara Djos, Caroline Skager, Markus Forsbohl.

Lektioner kan du enkelt boka: via teamets bokningsportal.

————————————————————————————

Markus Forsbohl

Jag har 26 års erfarenhet som PGA tränare och coach sedan 1996. Jag är en engagerad tränare som älskar att utvecklas och att hjälpa alla golfare oavsett nivå.
Jag brinner lite extra för närspelet och coachingen på golfbanan och jag har genom åren besökt och utbildat sig av många av världens topp-tränare inom just närspelet. Under dom tidiga åren var jag verksam coach inom landslagsverksamheten och tillbringade även 3år i USA på LPGA Touren som coach & caddy.
Jag lär dig scora efter dina förutsättningar – ”Alla är vi olika” och vi utnyttjar dina styrkor. Jag har även de fyra senaste åren varit med i Balance Golf och utbildat mig.
Våra ledord – Individanpassat, Kraftfullt & Skonsamt.
markus.forsbohl@hillsgolfclub.se
Markus Bio: https://www.linkedin.com/in/markus-forsbohl-25b562b0/

Sara Djos

Sara är en engagerad tränare som brinner för att utveckla dig som golfare. Hon är lugn, bra på att lyssna och anpassa sig till varje elevs unika behov. Samtidigt är hon rak och tydlig med vad eleven behöver göra för att utveckla sin golf. Det roligaste med att vara tränare är just att möta så mycket olika människor och att hjälpa dom till bättre golfspel.
Gick PGA tränarutbildning 2014-2017
Spelat 4 år på college i USA NCAA div 1.
Spelat 7 år som proffs bland annat år 2011 på Ladies European Tour.
Jobbar sedan 2016 även som coach inom svenska landslagsverksamheten.
Utbildad inom TE3 mobility och kan hjälpa dig med rörlighet, styrka och balans i kroppen.
Tränar alla typer av golfspelare från nybörjaren till elitspelaren.
sara.djos@hillsgolfclub.se

Joel Sjöholm

Jag är PGA tränare och Europa Tour spelare sedan 2008.
Jag gick på Georgia State College i 4år och var topp 3 rankad i världen som amatör.
2017 hade jag en vinst på Challaege Touren.
joel.sjoholm@hillsgolfclub.se

Caroline Skager

Jag är golftränare som brinner för att lära ut och coacha folk till bättre spel på banan. Ordet jag oftast får höra av mina elever är att jag är pedagogisk!Efter några års spel på svenska touren började jag utbilda mig till golftränare 2003 och var klar 2007 och blev då Sveriges yngsta kvinnliga Head pro. 2019 utbildade jag mig till personlig tränare. Jag älskar kombinationen av att jobba med folks fysik och golfsvingar.Min filosofi är att vi börjar där ni är och jobbar tillsammans framåt mot uppsatta mål. Jag tror på att alla kan utvecklas och ha kul med denna fantastiska sport!Välkomna att träna golf och kroppen hos mig.
Kontakt:
www.skagers.seInstagram: mrsskager Facebook: Mrs Skager Coaching Youtube: Mrs Skager Coaching
caroline@skagers.se