Uppdaterat 21 februari 2019

Kanske är det i år det ska ske? Välkommen att ta ditt ”Gröna kort” på Hills med våra engagerade PGA-utbildade tränare.

ERBJUDANDE INFÖR SÄSONG 2019 publiceras inom kort.

Vi planerar in tider och träningsperioder individuellt, eller i grupp, anpassade efter dina/era önskemål. Vi lär ut grunderna i både spelet, och teorin, som mynnar ut i det som förut kallades ”Grönt kort”, vilket betyder att du är redo att spela fadderronder på banan.

I kursen ingår:
– Fria träningsbollar under kursen
– Kurslitteratur
– Låneklubbor
Dessutom får du träna fritt på egen hand på Hills övningsområde under kursperioden.

Extra tillägg för x kr:
– Nio hål spel med egen fadder på banan.
– Ett Golf-id för att kunna spela på andra banor mot betalning.
– Eget bollkort till drivingrangen, laddat med 500 bollar

Så här är kursen upplagd:
1 person – x:-
4 timmar: 1 tim sving, 1 tim närspel, 30 min puttning, 30 min utslag, 1 tim regler/banvandring.

2-3 personer – x:-/person
5,5 timmar: 1 tim sving, 1 tim chip/pitch, 30 min bunker, 1 tim puttning, 1 timme repitition och utslag, 1 timme regler/banvandring.

4-5 personer – x:-/person
7 timmar: 1,5 tim sving, 2 tim chip/pitch, 1 tim puttning, 1 tim repetition och utslag, 30 min bunker, 1 tim banvandring.

För intresseanmälan, kontakta Daniel Grestam daniel.grestam@hillsgolfclub.se eller Jonathan Grogan jgrogan66@hotmail.com.