Uppdaterat 25 februari 2020

Kanske är det i år det ska ske? Välkommen att ta ditt ”Gröna kort” på Hills med våra engagerade tränare. Vi lär ut grunderna i både spelet, och teorin, som mynnar ut i det som förut kallades ”Grönt kort”, vilket betyder att du är redo att spela fadderronder på banan.

GRÖNT KORT – INTENSIVKURSER MED SARA DJOS

Med hjälp av Hills PGA-tränare Sara Djos har du nu chansen att lära dig golfens grunder innan årets golfsäsong drar igång. Sara lär dig både spel och teori, och målsättningen med helgen är att det resulterar i det som förut kallades för ”Grönt kort”. Kursen kommer hållas både inomhus och utomhus, beroende på väder.

KURS – Lunchtid 16-19 mars kl 11.00-13.00

Minst 4, max 6 deltagare (gäller för respektive kurs)
2695:- /deltagare och kurs
Anmälan till kursen gör du genom mail till sara.djos@hillsgolfclub.se eller telefon 076-8396491.

I kursen ingår:
– Fria träningsbollar under kursen
– Låneklubbor
– Ett Golf-id
– Eget bollkort till drivingrangen, laddat med 500 bollar

Vid köp av medlemskap i Hills Golf & Sports Club drar vi av kostnaden för golf-id som ingår i kursavgiften (ca 400:-)

ANDRA ”GRÖNA KORT” -KURSER MED VÅRA TRÄNARE

1 person – 3500:-
4 timmar: 1 tim sving, 1 tim närspel, 30 min puttning, 30 min utslag, 1 tim regler/banvandring.

2-3 personer – 3000:-/person
5,5 timmar: 1 tim sving, 1 tim chip/pitch, 30 min bunker, 1 tim puttning, 1 timme repitition och utslag, 1 timme regler/banvandring.

4-5 personer – 2700:-/person
7 timmar: 1,5 tim sving, 2 tim chip/pitch, 1 tim puttning, 1 tim repetition och utslag, 30 min bunker, 1 tim banvandring.

I kursen ingår:
– Fria träningsbollar under kursen
– Kurslitteratur
– Låneklubbor
– Ett Golf-id
– Eget bollkort till drivingrangen, laddat med 500 bollar

Dessutom får du träna fritt på egen hand på Hills övningsområde under kursperioden.

Vi planerar in tider och träningsperioder individuellt, eller i grupp, anpassade efter dina/era önskemål.

För intresseanmälan vid GRÖNT KORT KURS kontakta någon av våra fyra tränare direkt för att boka upp tider.

Daniel Grestam daniel.grestam@hillsgolfclub.se
Sara Djos sara.djos@hillsgolfclub.se
Jonathan Grogan jonathan.grogan@hillsgolfclub.se
Joel Sjöholm joel.sjoholm@hillsgolfclub.se

Är du ensam och intresserad av att köra kursen ihop med andra så kontakta info@hillsgolfclub.se så försöker vi hjälpa dig!