Uppdaterat 29 mars 2018

Kanske är det i år det ska ske? Välkommen att ta ditt ”Gröna kort” på Hills med våra engagerade tränare Daniel Grestam och Jonathan Grogan (undervisar på engelska).

Vi planerar in tider och träningsperioder individuellt, eller i grupp, anpassade efter dina/era önskemål. Vi lär ut grunderna i både spelet, och teorin, som mynnar ut i det som förut kallades ”Grönt kort”, vilket betyder att du är redo att spela fadderronder på banan.

I kursen ingår:
– Fria träningsbollar under kursen
– Kurslitteratur
– Låneklubbor
Dessutom får du träna fritt på egen hand på Hills övningsområde under kursperioden.

Extra tillägg för 1 270 kr:
– Nio hål spel med egen fadder på banan.
– Ett Golf-id för att kunna spela på andra banor mot betalning.
– Eget bollkort till drivingrangen, laddat med 500 bollar

Så här är kursen upplagd:
1 person – 2950:-
4 timmar: 1 tim sving, 1 tim närspel, 30 min puttning, 30 min utslag, 1 tim regler/banvandring.

2-3 personer – 2500:-/person
5,5 timmar: 1 tim sving, 1 tim chip/pitch, 30 min bunker, 1 tim puttning, 1 timme repitition och utslag, 1 timme regler/banvandring.

4-5 personer – 2200:-/person
7 timmar: 1,5 tim sving, 2 tim chip/pitch, 1 tim puttning, 1 tim repetition och utslag, 30 min bunker, 1 tim banvandring.

För intresseanmälan, kontakta Daniel Grestam daniel.grestam@hillsgolfclub.se eller Jonathan Grogan jgrogan66@hotmail.com.