Uppdaterat 20 juni 2019

Kanske är det i år det ska ske? Välkommen att ta ditt ”Gröna kort” på Hills med våra engagerade tränare. Vi lär ut grunderna i både spelet, och teorin, som mynnar ut i det som förut kallades ”Grönt kort”, vilket betyder att du är redo att spela fadderronder på banan.

I kursen ingår:
– Fria träningsbollar under kursen
– Kurslitteratur
– Låneklubbor
– Ett Golf-id
– Eget bollkort till drivingrangen, laddat med 500 bollar

Dessutom får du träna fritt på egen hand på Hills övningsområde under kursperioden.

Kurs 2

Grönt kort privat 1-5 pers
Vi planerar in tider och träningsperioder individuellt, eller i grupp, anpassade efter dina/era önskemål.

Så här är de privata grönt kort kurserna upplagda:
1 person – 3500:-
4 timmar: 1 tim sving, 1 tim närspel, 30 min puttning, 30 min utslag, 1 tim regler/banvandring.

2-3 personer – 3000:-/person
5,5 timmar: 1 tim sving, 1 tim chip/pitch, 30 min bunker, 1 tim puttning, 1 timme repitition och utslag, 1 timme regler/banvandring.

4-5 personer – 2700:-/person
7 timmar: 1,5 tim sving, 2 tim chip/pitch, 1 tim puttning, 1 tim repetition och utslag, 30 min bunker, 1 tim banvandring.

Vid köp av medlemskap i Hills Golf & Sports Club drar vi av kostnaden för golf-id som ingår i kursavgiften (ca 400:-)

För intresseanmälan vid GRÖNT KORT KURS 2 privat, kontakta någon av våra fyra tränare direkt för att boka upp tider.

Daniel Grestam daniel.grestam@hillsgolfclub.se
Sara Djos sara.djos@hillsgolfclub.se
Jonathan Grogan jonathan.grogan@hillsgolfclub.se
Joel Sjöholm joel_sjoholm57@hotmail.com

Är du ensam och intresserad av att köra kursen ihop med andra så kontakta info@hillsgolfclub.se så försöker vi hjälpa dig!