Publicerat 24 mars 2020
Prova-på-golf för damer -Ge golfen en chans!
26 april kl 10.00-11.30
Carin Hjalmarsson och Sara Djos bjuder in till en rolig och kostnadsfri prova-på-golf aktivitet öppet för alla damer som vill testa på golf.

Du behöver inte vara medlem på Hills. Du är välkommen oavsett om du testat tidigare eller är helt ny i golfen. Inga förkunskaper behövs och vi ska bara ha roligt! Klubbor och bollar finns självklart att låna och gympaskor funkar utmärkt som golfskor.

Samling utanför Hills klubbhus! Aktiviteten sker utomhus. Hänsyn tas till rådande rekommendationer m a v det nya Coronaviruset.

Anmäl dig via länken.

Fastnar du för golfen direkt och vill fortsätta finns två love.golf nybörjarkurser att anmäla sig till med start 5 maj och 18 maj. Anmälan via länken.

Carin Hjalmarsson
Tidigare Golf pro på Ladies European tour och LPGA tour i över 20 år.
Jobbar idag på Hills med Hills Business Club-företagsnätverket på Hills.
Började spela golf vid 9 års ålder.
Brinner för att få fler kvinnor och tjejer att känna sig välkomna till golfen.

Sara Djos
PGA golftränare och tidigare golfproffs.
Jobbar på Hills med golfträning för allt ifrån nybörjare till satsande elitjuniorer.
Är bland annat ansvarig för Love.golf en nybörjarkurs för damer.