Publicerat 25 februari 2020
Hills damsektion, tillsammans med vår pro Sara Djos, bjuder nu tillsammans in till en kul och inspirerande aktivitet lördag 9 maj, på Hills.

Vi träffas klockan 09.45 i klubbhuset och börjar med att få smarta tips kring klubbor och klubbval av Titleist och Erik Göteling. Därefter går vi ut och kör en inspirerande sving- och närspelsträning med Sara Djos. Det finns då möjlighet att samtidigt prova de testklubbor som tidigare visats upp.

Vi intar lunch i klubbhuset vid 12.45. Till kaffet blir det visning av vårens golfkläder, från Dormys sortiment. Kostnad för dagen, inklusive lunch, är 300:- /person. Betalning sker i Hills reception innan eventet börjar. Inbjudan riktar sig främst till Hills alla kvinnliga medlemmar, men vi ser gärna att du tar med en väninna som vill prova på Hills eller bara få ett ”socialt träningspass”.

OSA senast 5 maj via Facebook/Hills Änglar eller genom mail till Hills reception info@hillsgolfclub.se. Anmälan är bindande.