Publicerat 1 mars 2018
Hills damsektion, tillsammans med Carin Koch och Sara Djos, bjuder nu tillsammans in till en kul och inspirerande aktivitet söndag den 6 maj, på Hills.

Vi träffas klockan 10.00 på rangen och börjar med 2,5 timmes sving- och närspelsträning. Därefter intar vi gemensam lunch vid 12.30 i klubbhuset, och får samtidigt en modevisning av vårens kläder tack vare vårt samarbete med Dormy.

Kostnad för träning, modevisning, lunchbuffé inkl. kaffe och vatten: 300:-/person. Betalning sker i Hills reception innan rangepasset börjar.

Inbjudan riktar sig främst till Hills alla kvinnliga medlemmar, men vi ser gärna att du tar med en väninna som vill prova på Hills eller bara få ett ”socialt träningspass”. Medlemskap i Hills är alltså inte ett krav för att delta i aktiviteten.

OSA senast 2 maj via denna länk.