Publicera 3 december 2019

– VÄLJ SJÄLV INRIKTNING OCH TRÄNINGSKOMPISAR, SAMT TID OCH DATUM

BLI AV MED FADE/SLICE
Vintersäsongen är det perfekta tillfället att träna bort din slice. Vi går igenom hur du kan rätta till din bollflykt för att slå rakare eller till och med slå med draw. Du får svingövningar och får träna på hur kropp och klubba behöver röra sig för att skapa ett rakare slag.

Boka valfri tränare och gör upp passande tider för 3 st 50 min träningspass – 2 950:-
Boka via proplanner eller hör av dig till respektive tränare via mail.

BLI AV MED DRAW/HOOK
Har du en hook som kostar dig många slag ute på banan. Använd vintern för att lära dig slå rakare. Du får svingövningar och får träna på hur kropp och klubba behöver röra sig för att skapa ett rakare slag.

TRÄFFA BOLLEN BÄTTRE MED JÄRNKLUBBORNA
Är du trött på topp och duff? Använd tiden under vintern för att träna på att träffa bollen bättre. Vi går igenom hur du behöver komma ner till impact (bollträffspositionen) för att få bättre bollträff med järnklubborna.

SLÅ LÄNGRE
Vem vill inte slå längre? Ta hjälp av en av våra tränare för att öka din slaglängd inför säsongen 2020. Vi går igenom vad du behöver träna på för att hitta några extra meter.

BLI KUNG PÅ GREENERNA (PUTTNING)
Vintern är ett grymt tillfälle att förbättra din puttning. Vi tränar på puttmattan inne i juniorrummet och går igenom det viktigaste för att bli en bra puttare. Du får övningar du kan göra hemma på mattan framför tv:n.

BOLLTRÄFF CHIP OCH PITCH
Bara för att det är vinter så behöver inte närspelet vila. Behöver du förbättra ditt närspel inför säsongen 2020? Detta är ett bra tillfälle att träna på din bollträff i närspelet. Vi går igenom grunderna för ett säkrare närspel. Boka valfri tränare och gör upp passande tider för tre entimmestillfällen – 2 950:-

KONTAKTUPPGIFTER