Uppdaterat 24 april 2019

Från och med säsong 2019 bokar du din starttid på Hills genom appen Sweetspot. Det går således inte längre att boka vanliga starttider genom Min Golf. Sweetspot laddar du ner där appar finns. Mer information om nyheten inför året och hur Sweetspot fungerar, hittar du här.

STARTTIDER – MEDLEMMAR OCH PARTNERS

Är du medlem/partner på Hills kan du boka en starttid 60 dagar i förväg, samt ha fyra tider inbokade samtidigt. Som medlem kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen, gästgreenfee är då 695:-/18 hål vardagar, 795:-/18 hål helg. Gäster som bjuds med, kan spela på Hills vid max två tillfällen per säsong till detta pris, därefter gäller ordinarie greenfee.

STARTTIDER – GREENFEEGÄSTER

Gällande greenfee jobbar vi med dynamisk prissättning och priset beror på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela.

Greenfeegäster kan boka starttid 60 dagar i förväg.

AVBOKNINGSPOLICY

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast 2 timmar före start. Varje starttid måste ankomstregistreras i Hills reception.

GOLFBILSHYRA, 18 HÅL
450:-/ bil för externa gäster
200:-/bil för medlemmar och medlemsgäster

VAGNHYRA 18 HÅL

50:- för vanlig vagn
100:- för elvagn

HYRSET golfklubbor 400 kronor per dag

JUNIORER har alltid halva priset på gällande greenfee.