Uppdaterat 30 augusti 2018

STARTTIDER – MEDLEMMAR OCH PARTNERS

Är du medlem/partner på Hills kan du boka en starttid 60 dagar i förväg, samt ha fyra tider inbokade samtidigt. Som medlem kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen, gästgreenfee är då 650:-/18 hål vardagar, 750:-/18 hål helg. Gäster som bjuds med, kan spela på Hills vid max två tillfällen per säsong till detta pris, därefter gäller ordinarie greenfee.

STARTTIDER – GREENFEEGÄSTER

Gällande vår ordinarie greenfee jobbar vi med differentierad prissättning. Under 2018 kostar vår 18 hål greenfee mellan 850:- och 1390:-, beroende på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela.

Greenfeegäster kan boka starttid 60 dagar i förväg, men endast xx:30-tiderna varje timme (t ex 08:30, 09:30, 10:30 etc). Obokade greenfeetider släpps sju dagar i förväg och blir då bokningsbara även för medlemmar/partners.

AVBOKNINGSPOLICY

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast 2 timmar före start. Om detta inte följs kommer vi först varna den personen som utfört bokningen. Vid upprepade tillfällen kommer vi att debitera en avgift på 500 kronor för medlemmar och full greenfee för gäster.

Samtliga starttider ska bekräftas i receptionen senast 20 minuter innan starttiden. Missar du att bekräfta din starttid gäller samma regler som vid utebliven avbokning, se ovan. Avbokning av starttider sker enklast via Min Golf, men även via receptionen på 031 – 727 15 00 eller info@hillsgolfclub.se

SÅ BOKAR DU

Bokas via ”min golf” på www.golf.se, eller via Hills reception, 031-727 1500. Vid bokning vänligen uppge golf-id på samtliga spelare i bollen.

GOLFBILSHYRA, 18 HÅL
450:-/ bil för externa gäster
200:-/bil för medlemmar och medlemsgäster

VAGNHYRA 18 HÅL

50:- för vanlig vagn
100:- för elvagn

HYRSET golfklubbor 400 kronor per dag

JUNIORER har alltid halva priset på gällande greenfee.