Uppdaterat 23 juli 2020

På Hills bokar du din starttid genom appen Sweetspot. Länk till instruktionsfilm finns längst ned på denna sidan. Vid tävlingsanmälan använder du Min Golf.

BOKNING AV STARTTID – MEDLEMMAR OCH PARTNERS

Är du medlem/partner på Hills kan du boka en starttid 60 dagar i förväg, samt ha tre tider inbokade samtidigt. Som medlem kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen, gästgreenfee är då 30% rabatt på gällande greenfeepris.

Första timmen varje dag, samt onsdag eftermiddag, är reserverade för medlemmar.

Varje starttid måste ankomstregistreras i Hills reception, alternativt i Sweetspot, senast 20 minuter innan din starttid.

AVBOKNINGSPOLICY MEDLEMMAR/PARTNERS

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast 3 timmar före start.

En icke korrekt avbokad tid debiteras med en ”no-show”-avgift på 500:- som måste vara betald i Sweetspot innan ny tid kan bokas.

BOKNING AV STARTTID – GREENFEEGÄSTER

Gällande greenfee jobbar vi med dynamisk prissättning och priset beror på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela.

OM DU KÖPT SOMMARGREENFEE PÅ HILLS 2020 genom vår webbshop:
Starttider bokas genom appen Sweetspot. Klicka på den tid du önskar spela, välj betalningsalternativ ”betala på plats”. Fullfölj bokningen oavsett prisbild. Ta med dig värdebeviset du fick vid köp i webbshopen (antingen skriftlig eller digitalt) och visa upp i receptionen vid incheckning.

Starttid kan alltid bokas 60 dagar i förväg.

Varje starttid måste ankomstregistreras i Hills reception, alternativt i Sweetspot, senast 20 minuter innan tee time.

Vi genomför greenfeekontroller med jämna mellanrum. Vid golfspel utan korrekt betald greenfee, debiteras dubbel avgift (gällande greenfee för aktuell starttid x 2).

AVBOKNINGSPOLICY GREENFEEGÄSTER

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast tre timmar före start.

En greenfeebokning måste vara korrekt avbokad senast tre timmar innan starttiden, för att kunna återbetalas.

GOLFBILSHYRA, 18 HÅL

450:-/ bil för externa gäster
250:-/bil för medlemmar och medlemsgäster

VAGNHYRA 18 HÅL

50:- för vanlig vagn
100:- för elvagn

HYRSET golfklubbor 400 kronor per dag

JUNIORER har alltid halva priset på gällande greenfee.

SKÖTSELARBETEN PÅ BANAN

…som påverkar spelet i större omfattning finns alltid publicerat under AKTUELLA NYHETER. Vår reception finns också alltid tillhands för att ge mest aktuell information, info@hillsgolfclub.se 031-727 1510.

UNDERHÅLL/BOLLPLOCKNING PÅ DRIVING RANGEN

Driving rangen stänger onsdagar 20.00 för underhåll/bollplockning och öppnar igen torsdagar 08.30. Detta sker varje vecka om inte annat meddelats.

RUTINER FÖR MORGONGOLF

Före 07.00 – Start från hål 11 / 8 hål

• Hills medlemmar och partners är välkomna att påbörja en runda före klockan 07.00. Start sker då endast från hål 11 och du spelar 11-18. Banan är, så här tidigt på dagen, inte alltid redo för spel och du som golfare måste därför acceptera att personalen arbetar på flera av hålen samt har företräde i alla lägen. Starttid behöver inte bokas i Sweetspot.

Från 07.00 – Start från hål 1 / 18 hål

• Första bokningsbara tid från hål 1 är 07.00, det är inte tillåtet att starta tidigare än så. Starttid bokas alltid i Sweetspot. De tre första tiderna varje dag är trebollar för att främja ett bra speltempo under hela dagen. Den första timmen varje dag är reserverad för Hills medlemmar, partners och era gäster.

Rutiner för golfbilar vid morgongolf
Golfare som önskar hyra bil före 07.00 kan göra så först när klubbhuset öppnar klockan 06.30. Teamet i restaurangen hjälper dig under timmen fram till 07.30, då receptionen öppnar.

MER OM SWEETSPOT

Så här laddar du ned samt skapar ett konto med Sweetspot (länk).