Uppdaterat 4 maj 2018

Välkommen till oss på Hills Golf & Sports Club!

ORDINARIE GREENFEE

Gällande vår ordinarie greenfee jobbar vi med differentierad prissättning. Under 2018 kostar 18 hål därför mellan 850:- och 1390:-, beroende på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela.

JUNIOR

Juniorer betalar halva priset på gällande greenfee.

GÄST TILL FULLVÄRDIG MEDLEM, 18 HÅL

Gästgreenfee är 650:-/18 hål vardagar, 750:-/18 hål helg.

GOLFBILSHYRA, 18 HÅL

450:- per bil för externa gäster
200:- per bil för medlemmar och medlemsgäster

VAGNHYRA, 18 HÅL 50:-/vagn, elvagn 100:-.

HYRSET GOLFKLUBBOR 400 kronor per dag

STARTTIDER – GREENFEEGÄSTER

Greenfeegäster kan boka starttid 60 dagar i förväg, men endast xx:30-tiderna varje timme (t ex 08:30, 09:30, 10:30 etc) .Obokade greenfeetider släpps sju dagar i förväg och blir då bokningsbara även för medlemmar/partners.

Onsdagar samt lördag/söndag före 13.00 är inte bokningsbara tider, utan är reserverade för medlemmar/partners.

För aktuellt bokningsläge vänligen följ länken här.

Vid bokning av starttid vänligen uppge Golf-id på samtliga spelare i bollen.

GREENFEE KONTROLLER

På Hills utför vi greenfeekontroller med jämna mellanrum. Är greenfee inte korrekt betald före spel, måste spelaren erlägga dubbel dagsaktuell greenfee. Vidare rapporteras händelsen till Svenska Golfförbundet med risk för avstängning från golfens bokningssystem, GIT, samt till spelarens hemmaklubb.