Uppdaterat 12 mars 2020

Välkommen till oss på Hills Golf & Sports Club!

Hos oss bokar du din starttid på Hills genom appen Sweetspot, som laddas ner där appar finns. Mer information om hur Sweetspot fungerar, hittar du här.

GREENFEE

På Hills jobbar vi med dynamisk prissättning, varför priset kan variera beroende på val av veckodag och tidpunkt på dagen då du vill spela. Greenfeegäster kan boka starttid 60 dagar i förväg.

AVBOKNINGSPOLICY

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast 3 timmar före start. Varje starttid måste ankomstregistreras i Hills reception.

JUNIOR

Juniorer betalar halva priset på gällande greenfee.

GÄST TILL MEDLEM, 18 HÅL

Gästgreenfee är 30% rabatt på gällande greenfee.

GOLFBILSHYRA, 18 HÅL

450:- per bil för externa gäster
250:- per bil för medlemmar och medlemsgäster

VAGNHYRA, 18 HÅL 50:-/vagn, elvagn 100:-.

HYRSET GOLFKLUBBOR 400 kronor per dag

GREENFEE KONTROLLER

På Hills utför vi greenfeekontroller med jämna mellanrum. Är greenfee inte korrekt betald före spel, måste spelaren erlägga dubbel dagsaktuell greenfee. Vidare rapporteras händelsen till Svenska Golfförbundet med risk för avstängning från golfens bokningssystem, samt till spelarens hemmaklubb.