Uppdaterat 28 augusti 2019

Välkommen till oss på Hills Golf & Sports Club!

Från och med säsong 2019 bokar du din starttid på Hills genom appen Sweetspot. Det går således inte längre att boka vanliga starttider genom Min Golf. Sweetspot laddar du ner där appar finns. Mer information om nyheten inför året och hur Sweetspot fungerar, hittar du här.

GREENFEE

På Hills jobbar vi med dynamisk prissättning, varför priset kan variera beroende på val av veckodag och tidpunkt på dagen då du vill spela. Greenfeegäster kan boka starttid 60 dagar i förväg.

AVBOKNINGSPOLICY

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast 3 timmar före start. Varje starttid måste ankomstregistreras i Hills reception.

JUNIOR

Juniorer betalar halva priset på gällande greenfee.

GÄST TILL MEDLEM, 18 HÅL

Gästgreenfee är 695:-/18 hål vardagar, 795:-/18 hål helg.

GOLFBILSHYRA, 18 HÅL

450:- per bil för externa gäster
200:- per bil för medlemmar och medlemsgäster

VAGNHYRA, 18 HÅL 50:-/vagn, elvagn 100:-.

HYRSET GOLFKLUBBOR 400 kronor per dag

GREENFEE KONTROLLER

På Hills utför vi greenfeekontroller med jämna mellanrum. Är greenfee inte korrekt betald före spel, måste spelaren erlägga dubbel dagsaktuell greenfee. Vidare rapporteras händelsen till Svenska Golfförbundet med risk för avstängning från golfens bokningssystem, GIT, samt till spelarens hemmaklubb.