Uppdaterat 24 april 2019

Välkommen som greenfeegäst hos oss på Hills Golf & Sports Club!

Kanske blir detta ditt första besök hos oss? Eller har du spelat Hills många gånger redan? För att förenkla ger vi dig här några fakta som är bra att känna till i förväg. Har du frågor är du alltid välkommen att ringa vårt receptionsteam på 031-727 15 00, eller maila info@hillsgolfclub.se. Vi är också noga med att hålla vår hemsida uppdaterad med dagsaktuell kalender och baninformation.

BOKA STARTTID
Från och med säsong 2019 använder vi på Hills ett nytt bokningssystem för starttider genom appen Sweetspot. Du bokar alltså inte genom Min Golf. Sweetspot laddar du ner där appar finns.

DRIVING RANGE
Hills driving range erbjuder ett stort antal slagplatser, både från gräs och matta. Tio av dessa platser är under tak med både vind- och regnskydd, samt tillgång till ljus och infravärme. En hink med bollar ingår alltid för dig som är greenfeegäst,

HALFWAY HOUSE
Hills Halfway House hittar du efter hål 10, placerat i klubbhusets undervåning. Öppettiderna varierar under säsong, fråga gärna i restaurangen innan rundan vad som gäller för dagen. Vid Halfway House finns även tillgång till dricksvatten och toaletter.

HITTA HIT
Adressen till oss är Hills väg 2, 431 51 Mölndal. Reception når du via 031-727 15 00 eller info@hillsgolfclub.se. Dagsaktuell information om vår bana hittar du via hemsidan, hillsgolfclub.se.

HYRA GOLFBIL
Hills har Sveriges största golfbilspark, bestående av 60 bilar. Samtliga är utrustade med ett GPS-system vilket ger dig en elektronisk banguide som kontinuerligt mäter dina avstånd. Du får genom systemet också bättre koll på det egna speltempot.

INNAN RUNDAN
Innan din golfrunda vill vi att samtliga i bollen besöker oss i receptionen för ankomstregistrering. Då får vi också tillfälle att ge dig dagsaktuell och därmed värdefull information om rådande förhållanden på banan. På Hills använder vi ett teemärkningssystem som kallas hektometer. Vi har ersatt färgerna på tee med siffror som är en förkortning av hur lång banan spelas (från respektive tee). Om du väljer att spela exempelvis tee 54 så spelas banan över c:a 5400 meter. Är du tveksam kring vilken tee som passar dig bäst, rådfråga oss i receptionen.

PARKERING
På Hills har du alltid fri parkering på vår stora parkeringsplats. På rangen har vi endast utrymme för parkering av golfbilar.

SPELTEMPO
En runda på Hills ska ta i genomsnitt 4 tim 20 min, uppdelat på 2 tim 20 min första nio och 2 timmar sista nio. I denna tid finns utrymme för en 10-minuters fika vid Halfway House. Använder du golfbil får du hjälp att hålla speltempot via GPS-systemet. Går du banan till fots är vi tacksamma om du håller koll på tiden manuellt. Vi uppmuntrar till bra golfetikett och ser därför gärna att du släpper igenom en snabbare boll, om så är lämpligt.

ÖVNINGSGREENER
Hills har två stora putt- och närspelsgreener, en vid ettans tee på hela 1 300 m2 och en vid driving rangen på 1 000 m2. Båda greenerna håller samma standard som de ute på banan och är därför perfekta att besöka innan rundan börjar.