Uppdaterat 26 februari 2021

BOKA STARTTID
På Hills bokar du din starttid genom appen Sweetspot eller via denna länk. Här laddar du ned, samt skapar ett konto, hos Sweetspot. Gäster är välkomna att boka starttid 30 dagar före speldatum.

PRISBILD GREENFEE
Gällande greenfee jobbar vi med dynamisk prissättning och priset beror på tidspunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela. Aktuella priser syns i Sweetspot. Juniorer har alltid halva priset på gällande greenfee.

GREENFEEKONTROLLER
På Hills utför vi greenfeekontroller med jämna mellanrum. Är greenfee inte korrekt betald före spel, måste spelaren erlägga dubbel aktuell greenfee. Vidare rapporteras händelsen till Svenska Golfförbundet med risk för avstängning från golfens bokningssystem, samt till spelarens hemmaklubb.

AVBOKNINGSPOLICY GREENFEEGÄSTER
Varje starttid måste ankomstregistreras. i Hills reception, alternativt i Sweetspot, senast 20 minuter innan tee time.
Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast tre timmar före start via Sweetspot. En bokning måste vara korrekt avbokad senast tre timmar innan starttiden, för att kunna återbetalas.

SKÖTSELARBETEN PÅ BANAN
…som påverkar spelet i större omfattning finns alltid publicerat under AKTUELLA NYHETER. Vår reception finns också tillhands för att ge mest aktuell information, info@hillsgolfclub.se 031-727 1500.

GOLFBILSHYRA, 18 HÅL
På Hills har vi 60 golfbilar som rullar kontinuerligt. Bil behöver därför inte förbokas.
PRIS: 400 kr per bil

VAGNHYRA 18 HÅL
50 kr för vanlig vagn
100 kr för elvagn

HYRSET
Fullt set med golfklubbor från Titleist: 400 kronor/dag.

HITTA HIT
Adressen till oss är Hills väg 2, 431 51 Mölndal. Reception når du via 031-727 15 00 eller info@hillsgolfclub.se. Restaurangen 031-727 1525, restaurang@hillsgolfclub.se.