Uppdaterat 9 mars 2021

På Hills bokar och betalar du din starttid genom appen Sweetspot, eller via denna länk.

BOKNING AV STARTTID – MEDLEMMAR OCH PARTNERS

Är du medlem/partner på Hills kan du boka en starttid tidigast 30 dagar i förväg, samt ha upp till fyra tider inbokade samtidigt. Som medlem kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen. Gästrabatten blir då 10-30%  (beroende på medlemsskap) på gällande greenfeepris.

Första timmen varje dag, samt onsdag eftermiddag, är reserverade för medlemmar.

Varje starttid måste ankomstregistreras i Hills reception, alternativt i Sweetspot, senast 20 minuter innan din starttid.

AVBOKNINGSPOLICY MEDLEMMAR/PARTNERS

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast tre timmar före start.

En icke korrekt avbokad tid debiteras med en ”no-show”-avgift på 500:- som måste vara betald i Sweetspot innan ny tid kan bokas.

BOKNING AV STARTTID – GREENFEEGÄSTER

Gäster är välkomna att boka starttid tidigast 30 dagar före speldagen. Gällande greenfee jobbar vi med dynamisk prissättning och priset beror på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela. Juniorer har alltid halva priset på aktuell greenfee.

Vi genomför greenfeekontroller med jämna mellanrum. Vid golfspel utan korrekt betald greenfee, debiteras dubbel avgift (gällande greenfee för aktuell starttid x 2).

AVBOKNINGSPOLICY GREENFEEGÄSTER

En greenfeebokning måste vara korrekt avbokad senast tre timmar innan starttiden, för att kunna återbetalas.

SKÖTSELARBETEN PÅ BANAN

…som påverkar spelet i större omfattning finns alltid publicerat under AKTUELLA NYHETER. Vår reception finns också alltid tillhands för att ge mest aktuell information, info@hillsgolfclub.se 031-727 1510.

BOLLPLOCKNING PÅ DRIVING RANGEN

Driving rangen stänger onsdagar 20.00 för skötsel och bollplockning och öppnar igen torsdagar 08.30. Detta sker varje vecka om inte annat meddelats.

RUTINER FÖR MORGONGOLF

Från 07.00 – Start från hål 1 / 18 hål

• Första bokningsbara tid är 07.00, det är inte tillåtet att starta tidigare än så. Starttid bokas alltid i Sweetspot. Den första timmen varje dag är reserverad för Hills medlemmar, partners och era gäster. De fyra första tiderna varje dag är trebollar för att främja ett bra speltempo under hela dagen.

Rutiner för golfbilar vid morgongolf
Golfare som önskar hyra bil före 07.00 kan göra så först när klubbhuset öppnar klockan 06.30. Teamet i restaurangen hjälper dig under timmen fram till 07.30, då receptionen öppnar.