Uppdaterat 11 juli 2019

Från och med säsong 2019 bokar du din starttid på Hills genom appen Sweetspot. Det går således inte längre att boka vanliga starttider genom Min Golf. Sweetspot laddar du ner där appar finns.

STARTTIDER – MEDLEMMAR OCH PARTNERS

Är du medlem/partner på Hills kan du boka en starttid 60 dagar i förväg, samt ha fyra tider inbokade samtidigt. Som medlem kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen, gästgreenfee är då 695:-/18 hål vardagar, 795:-/18 hål helg. Gäster som bjuds med, kan spela på Hills vid max två tillfällen per säsong till detta pris, därefter gäller ordinarie greenfee.

STARTTIDER – GREENFEEGÄSTER

Gällande greenfee jobbar vi med dynamisk prissättning och priset beror på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela.

Greenfeegäster kan boka starttid 60 dagar i förväg.

AVBOKNINGSPOLICY

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast 2 timmar före start. Varje starttid måste ankomstregistreras i Hills reception.