Uppdaterat 12 maj 2020

På Hills bokar du starttid på genom appen Sweetspot.

BOKNING AV STARTTID – MEDLEMMAR OCH PARTNERS

Är du medlem/partner på Hills kan du boka en starttid 60 dagar i förväg, samt ha tre tider inbokade samtidigt. Som medlem kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen, gästgreenfee är då 30% rabatt på gällande greenfeepris.

Första timmen varje dag, samt onsdag eftermiddag, är reserverade för medlemmar.

Varje starttid måste ankomstregistreras i Hills reception, alternativt i Sweetspot, senast 20 minuter innan din starttid.

AVBOKNINGSPOLICY MEDLEMMAR/PARTNERS

Avbokning eller förändring av antalet spelare i er starttid ska ske senast tre timmar före start.

En icke korrekt avbokad tid debiteras med en ”no-show”-avgift på 500:- som måste vara betald i Sweetspot innan ny tid kan bokas.

BOKNING AV STARTTID – GREENFEEGÄSTER

Gällande greenfee jobbar vi med dynamisk prissättning och priset beror på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela.

Greenfeegäster kan boka starttid 60 dagar i förväg.

Varje starttid måste ankomstregistreras i Hills reception, alternativt i Sweetspot, senast 20 minuter innan tee time.

Vi genomför greenfeekontroller med jämna mellanrum. Vid golfspel utan korrekt betald greenfee, debiteras dubbel avgift (gällande greenfee för aktuell starttid x 2).

AVBOKNINGSPOLICY GREENFEEGÄSTER

En greenfeebokning måste vara korrekt avbokad senast tre timmar innan starttiden, för att kunna återbetalas.