Uppdaterat 3 maj 2018

STARTTIDER – MEDLEMMAR OCH PARTNERS

Kan boka alla starttider 60 dagar i förväg samt ha fyra bokade starttider samtidigt. Som medlem i Hills kan du ta med upp till tre gäster, måndag – söndag, förutsatt att du själv spelar i bollen, gästgreenfee är då 650:-/18 hål vardagar, 750:-/18 hål helg. Gäster som bjuds med, kan spela på Hills vid max två tillfällen per säsong till detta pris, därefter gäller ordinarie greenfee.

STARTTIDER – GREENFEEGÄSTER

Gällande vår ordinarie greenfee jobbar vi med differentierad prissättning. Under 2018 kostar vår 18 hål greenfee mellan 850:- och 1390:-, beroende på tidpunkt under säsongen och vilken tid på dagen du vill spela.

Greenfeegäster kan boka starttid 60 dagar i förväg, men endast xx:30-tiderna varje timme (t ex 08:30, 09:30, 10:30 etc) .Obokade greenfeetider släpps sju dagar i förväg och blir då bokningsbara även för medlemmar/partners.

Välkomna!