Publicerat 31 oktober 2018
Det blev till slut vinst för Hills duktiga juniorer i Lag-SM. Det blev en extremt spännande där guldmatchen som spelades mellan Hills GK och Landeryd GK inte kunde varit mer jämn. Samtliga matcher gick till 18e hålet och det blev tillslut de regerande mästarna Hills som höll nerverna i styr och återigen kan kalla sig svenska mästare. Ett stort grattis till detta fantastiska gäng som kämpade in i det sista och visade att som lag är man starkast.

DANIEL GRESTAM, lagets coach i en kommentar;

”Det var en fantastiskt jämn match om guldet mot bästa vännerna Landeryd. Ingen gång under de 18 hålen var någon av de fem delmatcherna mer än två upp och när 18 hål var spelade för tre av delmatcher var det helt jämnt. Då visade spelarna som så många gånger annars att de är som allra bäst när det verkligen gäller, match efter match avgjordes och vändes på sista hålen eller på extrahål till vår favör.

Det har sagts många gånger innan att detta är ett lag som tillsammans i med- och motgång alla respekterar varandra. Extra roligt att det fortsätter vara på det sättet nu när vi har flera nya unga spelare i truppen!

Därför är det sååå roligt att få försvara SM-guldet och spelarna är såå värda det!!”

I vårt vinnande lag ingår:
Casper Nerpin
Melwin Heyne Sundquist