Publicerat 11 juni 2019
”Vilket fantastiskt spel Hills ”team players” hade idag. Vi hade naturligtvis tur med vädret men det har vi alltid på Hills. Banan höll hög kvalitet med snabba greener och mycket rullade vår väg. Vi låg alltså efter ledande Partille med -31 slag och en viss press infann sig inför dagens runda. Clas Palm som vår extremt duktiga starter såg till att vi hade gott självförtroende på första tee (varför är han inte starter på The Open?) sen gick det som på räls resten.”

”Mikael hade sin drömrunda och kom in med 71 slag netto (bästa netto score) tätt följt av Tony Lundqvist och undertecknad (bästa brutto score 84 slag) på 72 slag netto. Vår ”rookie” Anders Eriksson presterade 75 slag netto (femte bästa netto score av 20 spelare) och som med stor sannolikhet inte kommer undan nästa uttagning. Sammanfattningsvis gjorde vi alla, med andra ord, en sensationell runda. De flesta låg närmare hundra slag så en viss eufori infinner sig när jag tittar på resultatet.

Nedan ställningen efter 3 spelade rundor antal slag efter ledande Partille.

Partille               0
Hills                     -11
Särö                    -37
Lysegården      -52
Stora Lundby  -55

Vi hämtade  m a o hem 20 slag så tack för dagens spel och på återseende. Nästa seriespel är den 2 aug på Stora Lundby men det återkommer jag till.”

RONALD BERGSTRÖM Lagkapten H55+