Publicerat 6 maj 2019
…och Ronald Bergström lämnade följande rapport från lagets entré:
”Så var det vår tur att slå ut på årets första runda i HCP serien H55+ som peggades upp på Särö GC den 3 maj. Vädret var som säkert många såg denna fredag inte det bästa med inslag av hagel, snö och iskalla vindar. Särö GC är en besvärlig bana där det på många hål gäller att hålla sig borta från drivern. Andra varvet på denna niohåls bana brukar därför bjuda på bättre scorer.

Vårt lag som togs ut denna gång bestod av Rustan Pettersson, Bengt Manhage, Tony Lundquist (som verkar synas på alla seriespel) samt Bengt Isaksson. Rustan gick på 101 slag och Bengt M på 94 och Bengt I på 99 samt Tony som gick på 85. Tony blev totalt trea individuellt av de fem klubbar som var där (bra spel med 3 birdies).

Partille tog ledningen med tot 226 slag och Särö kom på andra plats med 233 slag . Lysegården gick på 238 slag och Hills på 241 slag. Stora Lundby kom sist med 257 slag.

Totalt ligger vi efter med 15 slag men räknar med att vi tar igen det på kommande tävlingar. Nästa omgång spelas på Partille GK den 17 maj. Godkänt spel och vädret till trots tittade solen fram lagom till fotografering i Hills ”Team player” utstyrsel.”

Här hittar du länk till samtliga seriespel.