Publicerat 22 maj 2015
Hills deltar i år för första gången i GGF.s  Matchspelscup 2015. Tävlingen spelas med åttamannalag, bästboll/foursome/single enligt Davis Cup modell. Samtliga seriespelande lag på Hills kommer att vara representerade. Lagledare för Hills är Tony Lundqvist.

Jag kommer att ta ut lagen inför varje match i samarbete med lagledarna från Hills serielag. Vi var sena med vår anmälan så vi står över första omgången. Lottning för omgång två sker i slutet av maj och vår första match blir därför i juni, kommenterar Tony Lundqvist.

Samtliga deltagare i Hills lag ska ha EGA exakt tävlingshandicap och ska ha valt att representera Hills som hemmaklubb. En förutsättning för att delta är också att man är medlem i Hills GK förening (läs mer här om hur du löser medlemskap). Har du frågor, maila tony.lundqvist@americanhaircare.se.