Publicerat 9 februari 2021
I en avskild dal gränsande till Sandsjöbacka naturreservat utanför Göteborg ligger Hills Golf & Sports Club mycket vackert beläget. Banan, som invigdes 2005, bjuder på en golf- och naturupplevelse i högsta klass och är ursprungligen en skapelse av de berömda golfbanearkitekterna Arthur Hills och Steve Forrest. Banan har sedan förädlats och vidareutvecklats av proffsgolfaren och delägaren, Johan Edfors.

Vi söker nu greenkeepers för tillsvidareanställning, säsongspersonal samt sommarpersonal och hoppas att du som söker har:

• Erfarenhet av skötsel av golfbanor eller grönytor.
  • Utbildning inom grönyteskötsel.
  • Är intresserad av golf samt arbetsvillig och har förståelse för att yrket kräver mycket arbete under sommarperioden. Du är även ordningsam samt fungerar bra i grupp.
  • Körkort. Även annat kunskaps- eller förarbevis är meriterande.

Anställningstid, arbetstid och lön enligt överenskommelse.

Vi på Hills strävar alltid efter att ha bra, motiverad, och återkommande personal. Inget av ovanstående är därför ett krav, då det är av större vikt för oss att hitta rätt person/personer som förstår och uppskattar vad vi försöker skapa på Hills.

Är du intresserad? Maila din ansökan till vår Course Manager, Christofer Andersson till christofer.andersson@hillsgolfclub.se eller ring på nr 0723-686993.