Publicerat 6 augusti 2018
Det blev en rafflande avslutning i matchen om tredje pris i Göteborg Golf Cup mellan Hills GK och Forsgårdens GK.  Alla matcher slutade oavgjort och dessa fick alla avgöras på särspel. I den sista särspelsomgången vann till slut Forsgården med ett slag.

Hills Yngre juniorer kom därmed fyra totalt i hela cupen vilket är en jättebra placering och både lagkapten Pernilla Fernelius Törnvall  och spelarna var efteråt rätt nöjda och laddar inför nästa års Göteborg Golf Cup som firar 10 års jubileum.

Deltog i laget gjorde nästa generation Hillsspelare med fem tjejer, fem killar födda 2003-2007; Elsa Törnvall, Clara Alevåg, Isabella Hahne, Hanna Grimberg Lignell, Jonathan Adler, Lucas Kårlén, William Svanström, Alva Brorsson, Axel Rosén, Malcolm Törnblom. Coach; Pernilla Fenelius Törnvall.