Publicerat 19 december 2014
Den 16 december hölls ett möte på Hills för alla föräldrar, vars barn är engagerade i någon av de två tävlingsgrupperna Utvecklingsjunior och Elitjunior. Syftet med mötet var att ge alla föräldrar en samlad bild av vad som krävs för att verksamheten ska bli än bättre. Förutsättningarna för att våra juniorer ska få fortsatta framgångar också under 2015, på olika nivåer, är fantastiska med en golfanläggning i toppklass och ett starkt stöd från klubben.

1486775_883133731715735_6401396766137467554_n

Vår pro Daniel Grestam är också mycket engagerad i klubbens tillväxt på juniorsidan, en verksamhet som dock bygger på att föräldrarna, som på många andra golfklubbar, engagerar sig på ett eller annat sätt. ”Det finns tyvärr inte ekonomisk möjlighet att anställa personal som sköter poster som ingår i en junior- och elitkommittés arbete. För er föräldrar som inte deltog, blir det ytterligare ett möte för breddgruppernas juniorer i samband med deras kick-off i slutet av mars”, säger Daniel Grestam. ”Vi återkommer med datum för mötet”. Nu behövs alltså ett mer aktivt stöd från de föräldrar som inte redan är involverade, för att verksamheten ska bli ännu bättre och mer effektiv. Stödet är en förutsättning för att priserna ska hållas fortsatt låga i förhållande till det gedigna träningsupplägg som erbjuds. ”Vi ser gärna att en förälder per junior anmäler sig till någon av posterna i junior- och elitkommittén. Tillsammans med ungdomarna ska vi arbeta för att öka våra intäkter, bland annat genom att söka sponsring och genomföra vissa försäljningsrelaterade aktiviteter. Ju fler vi är, desto mindre arbete att dela på”, menar Daniel. Stöd behövs också inom områden som kommunikation och arrangerande av läger och tävlingar.

Daniel Grestam avslutningsvis: ”Om du som företagare gillar att se en riktigt bra Junior- och Elitverksamhet och vill vara med och bygga Hills verksamhet till den bästa i landet är vi väldigt tacksamma för rent ekonomiskt stöd i form av sponsring. Kontakta mig gärna vid intresse”.

Antalet barn som nu är delaktiga i samtliga träningsgrupper på Hills har under 2014 ökat från 60 till 78 stycken, siffror som är mycket glädjande för klubben. Daniel nås lättast via mail: daniel.grestam@hillsgolfclub.se