Publicerat 15 november 2020
Vi välkomnar Markus Forsbohl som ny golftränare på Hills! Markus har bred och mångårig erfarenhet som tränare inom golfen och kommer senast ifrån Lysegårdens Golfklubb där han varit i 17 år, varav de senaste 12 åren som Head Pro. Han var innan dess på bland annat World of Golf, Delsjö Golfklubb och varit caddy/coach på LPGA Touren under tre år. Han har också hunnit med uppdrag som assisterande landslagscoach vid ett flertal tillfällen genom åren.

Jag brinner verkligen för golfutveckling både privat och i jobbet. Att få ge av min kunskap och erfarenhet så andra kan utvecklas, bli bättre och lyckas är fantastiskt! Jag ser mycket fram emot att vara en i teamet i Hills Golf Academy och att få vara med och utveckla Hills medlemmar och partners”, kommenterar Markus.

Markus Forsbohl i korthet
Född i Göteborg, uppvuxen i Trollhättan, och bor i Göteborg igen sedan 20 år tillbaka tillsammans med fru, två barn och hund. Golfkarriären började med collagestudier i Palm Springs i Kalifornien där han sedan tillbringade nästan 7 år i omgångar. Han har sedan dess levt och andats golf i 25 år.

Daniel Grestam om nyförvärvet:
”Just nu är vi i behov av att i större utsträckning kunna erbjuda medlemmar och partners träning vid sidan av den väl utvecklade juniorverksamheten på Hills. Därför är det så roligt att det är just Markus med sin sociala förmåga och långa erfarenhet kommer blir vår nya kollega med främsta fokus på träning av medlemmar och partners. Markus är dessutom en väldigt trevlig person som gillar att jobba tillsammans i grupp och även det passar perfekt när vi vill vara ett sammansvetsat tränarteam som levererar högklassig träning till våra medlemmar och partners.”

Vi ser fram emot att ha Markus Forsbohl med oss i tränarteamet som också består av Sara Djos, Joel Sjöholm och Daniel Grestam.