Publicerat 29 november 2019
Markus Lilleberg som varit Hills Course Manager de senaste två åren, kommer från den 1 februari vara ny Course Manager på Marks GK.

Jag får en ny typ av utmaning på Mark GK där min roll som Course Manager, utöver att öka kvalitén på banan, mer blir att fokusera på verksamhetsutveckling. Att gå vidare har inte varit ett lätt beslut. Efter fem år har teamet på Hills nästan blivit som min familj. Jag kommer även sakna kontakten med klubbens alla medlemmar, kommenterar  Markus Lilleberg.

Mats Sterner, VD Hills:

Markus har under sina två år som Course Manager lyft Hills golfbana till en ny nivå, något vi är mycket glada för. Vi önskar honom all lycka till på det nya jobbet.

Rekrytering har nu påbörjats för att hitta en ny Course Manager till Hills. Mats Sterner igen: ”Vi söker primärt någon som drivs av utmaningen att, tillsammans med banarbetarteamet, dagligen sträva mot att presentera Hills medlemmar och partners med Sveriges bästa golfupplevelse. Sen är det självklart även en merit att vara Course Manager för en bana som även 2019 agerar värd för en Europatourtävling.”

Annons i PDF-format hittar du här: Course Manager på Hills