Publicerat 18 december 2015
En av de större förändringarna som sker på Hills inför nästa år, är att vi från och med den 22 december i år tar över driften av restaurangverksamheten. Vi etablerar nu ett eget koncept med målsättningen att skapa ett ”gastronomiskt vardagsrum”, en mötesplats för främst våra medlemmar och partners men också en plats där era familjer och vänner känner sig välkomna. För att lyckas med detta har vi i dagarna anställt två nya medarbetare med gedigen restaurangbakgrund, och vårt nya ”dream team” kommer inom kort presenteras närmare via hemsidan. Restaurangen stänger för året från och med den 19 december och öppnar igen efter renovering i mars/april. Klubbhuset kommer vara öppet som vanligt under tiden, både för golfande gäster och för dig som ska till gymmet eller vill besöka oss i receptionen.  Här finns mer information om förändringen.